Vesti
Žuta štampa
Bazen, rotirajući garderobar i čist luksuz - Ovo je raskošna vila u kojoj žive Karići, a vlasnica je Stefanova maćeha
07.07.2023. 20:00
Izvor: Blic
Bazen, rotirajući garderobar i čist luksuz - Ovo je raskošna vila u kojoj žive Karići, a vlasnica je Stefanova maćeha
Vila u kojoj žive Stefan i Osman Karić nije njihova, već se vodi na Kristinu Karić kao jedinu vlasnicu, prema zvaničnom dokumentu dostupnom javnosti.
Ona je kuću nasledila, a Osman je nakon objavljivanja te informacije na Instagramu napisao kako su i kuća i kola Stefanovi, "čim se oženi i ostvari kao otac".- Dušebrižnici, auto je njegov i kuća je njegova čim se oženi i ostvari kao otac. Ja i Kristina ćemo se već nekako snaći u kući na vrhu Beograda usred Zvezdarske šume. Sine, pa neka ti je sa srećom - napisao je Karić.
Ekipa Blica imala je prilike da ga poseti u njegovom domu u popularnom prestoničkom naselju, gde je Stefan Karić otvorio vrata svoga doma i pokazao nam kako izgleda čuvena vila.- U dnevnom boravku se najčešće obavljaju moji ozbiljni razgovori s ocem, to je prostorija za ozbiljne situacije. Retko kada baš tu provodim vreme, ali kada je nešto delikatno, ovde sastančimo - rekao je ranije za "Super TV" Karić, koji retko kada stiže da s porodicom zajedno ruča.- Trpezarijski sto nam služi za doručak, ručak, večeru. Nemamo tradiciju da se svi okupimo i sednemo zajedno da jedemo, ali dogodi se nekada kada je ručak u pitanju - izjavio je bivši zadrugar, i napomenuo da nije učestvovao u dizajnu enterijera.- Nisam birao ni dizajn ni boje. Za sve su zasluženi Osman, njegova partnerka Kristina, kao i njena majka. Biblioteka je tu, jer sam pročitao ovde sve knjige koje vidite. Od ukućana najviše vole da čitaju Kristina i Goca, ne postoji knjiga koju nisu pročitali, i to ih uvek opušta - rekao je Stefan.- U sobu vas neću puštati jer je tamo haos. Naravno, u kupatilu se relaksiram, pogotovo u kadi. Ujutru moram jako brzo da se spremim, istuširam se, obučem na brzinu i izađem iz kuće. Garderober ide ukrug, izvučem sve šta mi treba i gotov sam za tili čas - govorio je on.- Neverovatno koliko se priča o tom bazenu, kao da sam kupio helikopter, a ne bazen. Imamo ogromno dvorište i onda smo odlučili da napravimo bazen - rekao je Stefan ranije.