Vesti
Žuta štampa
"Šta će joj torba od 3.000 evra?" Goca Tržan otkrila šta joj sve ćerka traži i zašto joj uskraćuje mnoge stvari: "Patike od 700 evra ne može da dobije"
10.07.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Šta će joj torba od 3.000 evra?" Goca Tržan otkrila šta joj sve ćerka traži i zašto joj uskraćuje mnoge stvari: "Patike od 700 evra ne može da dobije"
Pevačica Goca Tržan progovorila je o ćerki Leni, koju je dobila u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem.
Ističe da naslednici ne kupuje skupe stvari, te da je njoj to sasvim normalno.
- Ne mislim da dete u tim godinama treba da nosi tašnu od dve ili tri hiljade evra. Ne mislim ni da ja treba da nosim takvu tašnu, jer nikakvo zadovoljstvo to meni ne pruža. Okej, možda nekom drugom pruža, ali detetu njenog uzrasta ne bi trebalo - kazala je Goca Tržan.
- Ponekad, kad negde izlazi, ja joj pozajmim tašnu, ali ja nemam one od nekoliko hiljada evra, niti ih kupujem - dodala je pevačica, pa otkrila da li joj Lena traži pare za izlaske.
- Kao i sva deca njenog uzrasta, naravno da traži, ali ne može sve da dobije. Za mene su patike od 700 evra totalno bezveze trošak. Ako ih dobije od nekog na poklon, okej, ali ja to da joj kupujem neću - zaključila je Goca za "Stori".
van Marinković je, podsetimo, nedavno javno pričao o ćerki.
- Imali smo kratak konktat, ali se ne čujemo. Ljudi koji su gledali početak "Zadruge", to je stvar koja već traje i rekao sam da je to ozbiljan proces kom ne treba pristupati neozbiljno. Goca i ja smo se čuli prekjuče, stigao je neki porez za stan koji smo imali zajedno, s kojim ja realno nemam više nikakve veze i ona mi je rekla: "Nema to veze s tobom". Sve je potpuno normalno - zaključio je Marinković tad.