Vesti
Žuta štampa
Aleksandra Prijović mokra do gole kože: Sa razmazanom šminkom snimala sebe i publiku i nije stala - video odmah postao viralan
23.07.2023. 20:00
Izvor: Blic
Aleksandra Prijović mokra do gole kože: Sa razmazanom šminkom snimala sebe i publiku i nije stala - video odmah postao viralan
Poznata pevačica Aleksandra Prijović nastupila je pre dva dana u prestižnoj crnogorskoj diskoteci, koja je najveća na tamošnjem primorju, a sinoć je imala nastup u Herceg Novom.
Tokom nastupa padala je kiša, ali Prijovićku to nije sprečilo da nastavi da peva iako joj se šminka razmazala i bila je mokra do kože.Ona se snimala, publika je zajedno sa njom uglas pevala pesmu, a snimak je ubrzo postao viralan.Komentari na ovaj njen potez nisu izostali na društvenim mrežama, a mnogi kažu da je pravi profesionalac u svom poslu.- Prija peva i po kiši sa razmazanom šminkom, nema kompleks da se snimi takva i tako to radi profesionalac. Pojedini treba da uče na ovom primeru - glasio je jedan komentar.Podsetimo, Aleksandra je pre nastupa u prestižnoj crnogorskoj diskoteci otkrila koliko je ponosna na sebe.
- Presrećna sam, ponosna sam, ovo je moj prvi nastup u "Top Hilu", nešto posebno, spremila sam poseban repertoar. Tu je i majka, i moja stilistikinja, i šminker, saradnici... Ne znam da l' će Brena doći, mislim da ona odmara večeras. Možemo da kažemo da je ovo uvertira za arene koje će uslediti - kazala je Aleksandra Prijović na crnogorskom primorju, pa progovorila o kolegama i novim pesmama.
- Sve što ljudi ne očekuju da slušam, ja to slušam! (smeh) Ima mnogo pesama u poslednje vreme kvalitetnih, ja bih otišla na nastupe mnogih mojih kolega - navela je pevačica.