Vesti
Žuta štampa
"Znala sam šta je čeka" Oglasila se Ana Ćurčić nakon što je Anđela Đuričić prijavila Zvezdana za nasilje: "Godinama sam bila na njenom mestu"
27.07.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Znala sam šta je čeka" Oglasila se Ana Ćurčić nakon što je Anđela Đuričić prijavila Zvezdana za nasilje: "Godinama sam bila na njenom mestu"
Bivša Zadrugarka Anđela Đuričić podnela je tužbu protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića.
Zvezdanova bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić se tim povodom sada oglasila, a kako kaže, ona je već obavljala razgovor sa Anđelom, te da ju je upozoravala da će doći do fizičkih obračuna, ali da je ona nije slušala.- U startu želim izuzeti Anđelin i moj odnos kakav je bio u Zadruzi i želim je gledati kao žena ženu. Pričala sam i unutra Anđeli o tome, i znala sam šta je čeka, jer sam ja godinama bila na njenom mestu. Zbog toga sam joj i više puta rekla samo ti njemu veruj. Došlo je do toga da cela moja istina kroz koju prolazim medijski linč mesecima, a prevrće se u laži, stane na put. Pa mi je drago što je podnela krivičnu prijavu, jer se nasilju tako i staje na put - govori Ana.
- Krivo mi je što mi narod, zadrugari, a i ona sama, nisu poverovali odmah, nego se moralo desiti, da ona ovo doživi. Još jednom ću reći, niste bili u mojim cipelama i ne daj Bože da ih bilo koja žena oboju - govori Ana.- Moja krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je još uvek u toku, iz razloga što je bilo jako puno nasilja u ova četiri i po meseca i detaljno se radi na svakom dokazu o njegovom nasilju. Moji advokati i ja se nadamo da ćemo u toku sledeće nedelje, završiti sve to, pa ću vas obavestiti o svim detaljima - govori Ana.- Ja moram još jednom da naglasim, da svi ženama koje su žrtva porodičnog nasilja i bilo kog nasilja nad njima, pružam podršku i naglašavam da nasilje ne smeju da trpe i da uvek prijave - rekla je ona.