Vesti
Žuta štampa
Rmbačila za koru hleba, pa se udala za žestokog momka! Potresna ispovest Goce Božinovske - "Nisam imala šta da obučem!"
03.08.2023. 20:00
Izvor: Mondo
Rmbačila za koru hleba, pa se udala za žestokog momka! Potresna ispovest Goce Božinovske - "Nisam imala šta da obučem!"
Goca Božinovska ne krije da je imala teško odrastanje, kao i da je njena majka jedva sastavljala kraj sa krajem.
Pevačica Goža Božinovska izgradila je uspešnu muzičku karijeru koja traje već nekoliko decenija, te danas uživa u svemu što je stekla i podarila svojoj porodici.
Njena porodična oaza nalazi se u Sručinu i tamo živi sa sinom Mirkom, snajom Bojanom Rodić, unucima i ćerkom Zoranom. Pevačica ne krije da se oduvek trudila da im omogući sve što im treba, ali ne krije da je ona odrastala u siromaštvu. Goca je imala veoma teško detinjstvo.
"Moj otac je bio mnogo bogat čovek dok je živeo u Makedoniji. Sve je napustio kada se oženio mojom majkom i kada se preselio u Srbiju. Imao je petoro dece i ostalo je sve njima. Nikada nisam pitala za to, ništa tražila nisam niti me je zanimalo", pričala je ona i dodala:
"Ovde smo sastavljali kraj s krajem! Nosila sam stvari koje su mi komšije poklanjale, nisam imala šta da obučem. Pre podne sam išla u školu, a po podne sam radila kod nekog i kad mi daju parče hleba i premažu kajmak, ja hoću da crknem od sreće! Tokom zime smo jeli krompir koji tati daju kada nadniči, verujte mi da ne mogu da vidim krompir sada, smučio mi se. Zato danas mogu da preživim s milionima, ali i sa jednim dinarom jer sam navikla na sve", rekla je Goca o svom odrastanju.
Goca je bila udata za Zorana Šijana, boksera, koji je važio za žestokog momka. Sa njim je dobila dvoje dece, a nakon što je ubijen ostala je udovica i sama je podigla njihovog sina Mirka i ćerku Zoranu.