Vesti
Žuta štampa
"Imala sam jake mučnine" Miljani pozlilo kada je Bebica objavio javno Marijin broj, otkrila da stiže u Beograd
08.08.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Imala sam jake mučnine" Miljani pozlilo kada je Bebica objavio javno Marijin broj, otkrila da stiže u Beograd
Marija Kulić tvrdi da joj je danas pozlilo nakon što je Nenad Macanović Bebica objavio javno njen broj telefona na Instagramu, nakon što je ona isto Miljana uradila sa njegovim brojem.
Miljaninoj majci pozlilo je zbog čega je završila u Urgentnom centru u Nišu, a ubrzo nakon nje, pozlilo je i Miljani.- Verujte da smo jako loše. Mami je pozlilo, odmah sam je odvezla u Urgentni centar, evo čekamo tata i ja u kafiću. I meni je pozlilo kada sam videla mamu takvu - počela je Miljana i dodala da je morala da primi infuziju.
- Pao mi je pritisak. Imala sam jake mučnine, primila sam klometol i zodol. Sve zbog tog skraćenog Bebice. Ne znam još kako je mama, čekamo sada da joj urade magnet - rekla je Miljana i otkrila da večeras stiže u Beograd.- Dolazim danas u Beograd, kad se oporavim. Večeras i sutra sam gost u "Narod pita" - rekla nam je ona.Podsetimo, juče je između Kulića i Bebice krenuo rat putem društvenih mreža.Miljana i Marija su otkrile da su mu pozajmile 10.000 evra da kupi autobus, a on je rekao kako to nije istina i da novac neće da im vrati.