Vesti
Žuta štampa
Dragana Mirković u Derventi doživela nestvarno iznenađenje: Zvezda na ivici suza, fanovi izazvali kolaps na sceni
12.08.2023. 20:00
Izvor: Kurir
Dragana Mirković u Derventi doživela nestvarno iznenađenje: Zvezda na ivici suza, fanovi izazvali kolaps na sceni
Velika letnja turneja Dragane Mirković uveliko traje, a koncert u Derventi regionalna zvezda će osim po rekordnoj poseti pamtiti i po velikom iznenađenju koje su joj priredili fanovi.
Neposredno pre nego što će folk carica izaći na scenu, obožavaoci su raširili transparent sa njenom fotografijom, koji je Draganu ganuo.
- Viva la diva. Četrdeset godina od milion jedna. Tvoja muzika je most koji nas povezuje, tvoj glas razbija sve barijere- pisalo je na transparentu koji je potpisan sa “Vole te tvoji lučići”.
Ovo je prvi put da su fanovi javno istakli svoje ime, koje nosi veliku simboliku pošto je pevačica već od prvih estradnih koraka prozvana “Luče iz Kasidola”, a ovaj nadimak i danas sa ponosom nosi.
Za očekivati je da mnogo više ovakvih natpisa okite beogradsku Štark arenu u kojoj će zvezda muzičkim spektaklom 29. decembra početi svoju veliku regionalnu turneju na kojoj će obeležiti četiri decenije karijere.
Dragana je već počela pripreme, a kako saznajemo, karte bi uskoro trebalo da se nađu u pretprodaji na veliku radost svih onih koji vole njenu muziku.