Vesti
Žuta štampa
On raskinuo sa Jelenom, ona pred venčanje ostavila poznatog muzičara: Ova glumica je bila tajna ljubav Ivana Bosiljčića
13.08.2023. 20:00
Izvor: Hello!
On raskinuo sa Jelenom, ona pred venčanje ostavila poznatog muzičara: Ova glumica je bila tajna ljubav Ivana Bosiljčića
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević važe za jedan od najskladnijih parova naše javne scene. U srećnom su braku od 2011. godine, imaju ćerku Ninu, međutim, nije baš uvek sve bilo jednostavno kao u nekom ljubavnom filmu ili romanu.
Sve je počelo 2008, pred Pesmu Evrovizije u Beogradu, kada je popularna pevačica predstavljala Srbiju. Odmah je bilo jasno da su jedno za drugo, ali... Posle zajedničkog letovanja u Rafailovićima zgodni glumac vratio se staroj devojci, da bi se krajem 2009. pomirio sa Jelenom.
Kako se šuškalo, u vreme velike emotivne krize Ivan se zabavljao sa koleginicom Ivanom Knežević koja je zbog njega raskinula veridbu sa Markom Konom. U početku nisu hteli da priznaju da su u vezi niti da komentarišu emotivne detalje. No, istina je na kraju izašla na videlo.
Posle Ivane glumac je uplovio u vezu sa Lidijom Novaković, lepom balerinom iz Pančeva, koju je upoznao u „Pozorištu na Terazijama“ dok su zajedno radili na predstavi „Cigani lete u nebo“. Romansa je trajala svega nekoliko meseci. Otprilike u isto vreme Jelena je od Sergeja Ćetkovića dobila pesmu „Da mi je da mi se vrati“, ali nije želela da je prihvati. Ipak, snimila ju je nekoliko godina kasnije.
Svestan da je Jelena ljubav njegovog života, Ivan je davao sve od sebe da je ponovo osvoji. I uspeo je. Posle tajnog pomirenja 2009, otvorili su novo poglavlje priče. Usledila je romantična veridba u Parizu, da bi ubrzo posle toga obavestili javnost da čekaju prinovu.
Na večnu ljubav zakleli su se u tajnosti, krajem avgusta 2011. u Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Krize i stare ljubavi odavno su iza njih.