Vesti
Žuta štampa
Donesena presuda Darku Laziću - Folker ne ide u zatvor - evo kako je kažnjen zbog udesa i vožnje bez dozvole, i šta je pokazao test na drogu
24.08.2023. 20:00
Izvor: Blic
Donesena presuda  Darku Laziću - Folker ne ide u zatvor - evo kako je kažnjen zbog udesa i vožnje bez dozvole, i šta je pokazao test na drogu
Darko Lazić izazvao je juče saobraćajku na deonici auto-puta kroz Beograd, kada je džip marke BMW X5 nemačkih tablica, kojim je upravljao folker, naleteo na kombi mercedes sprinter kojim je upravljao B.B. (51).
Sudija za prekršaje je, kako saznaje "Blic", kaznio Darka Lazića novčanom kaznom u iznosu od 150.000 dinara, kao i zabranom vožnje u trajanju od 10 meseci.Darko je kažnjen jer je izazvao saobraćajnu nezgodu zbog neprilagođene brzine i zbog vožnje bez validne vozačke dozvole, koja mu je oduzeta zbog nepropisne i nesavesne vožnje.
Alko-test i test na drogu bili su negativni, a, kako saznajemo, Lazić nije imao primedbe na postupanje policije.
Darko je juče saslušan kod sudije za prekršaje, a nervirao se u policijskoj stanici.Laziću je ranije oduzeta vozačka dozvola zbog kaznenih poena, a ima zabranu vožnje od 24.2.2023. do 24.2.2024. godine. Umesto srpske dozvole Lazić koristi važeću dozvolu izdatu u Češkoj.- Sve će biti u redu. Evo, da kažem svima... Kriv sam, jer sam udario čoveka otpozadi, nisam vozio brzo! Bila je kolona, velika gužva, ja kod sebe već dugo imam samo češku dozvolu. Nikad nisam imao problem zbog češke dozvole... Platiću kaznu sad, jer sam udario čoveka otpozadi, normalno... Kolika će biti kazna, to ćemo tek da vidimo - naveo je sinoć pred našim kamerama po napuštanju policijske stanice, te otkrio da ide da se sprema za svadbu sa suprugom Katarinom, koja je zakazana za sledeću nedelju.