Vesti
Žuta štampa
"Šta koga briga koliko sam para stavila u sef, nikog nisam pokrala": Folkerka ima najskuplju kuću na estradi, vredi oko 4 miliona, nalazi se na Dedinju i mnogima "bode" oči
27.08.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Šta koga briga koliko sam para stavila u sef, nikog nisam pokrala": Folkerka ima najskuplju kuću na estradi, vredi oko 4 miliona, nalazi se na Dedinju i mnogima "bode" oči
Folk pevačica Vera Matović poseduje najskuplju kuću na estradi koja vredi oko 3,8 miliona evra i nalazi se na Dedinju. Ona je sada progovorila o zaradi, kolegama i estradi.
- Nikad nisam razumela kolege koje na svakom koraku pričaju o zaradi, o novcu, koliko su u šta uložili. Čemu sve to? Kad sam najviše zarađivala, najmanje sam pričala o novcu. Degute mi je da se time bavim, pogotovo danas, kad je kriza i zbog rata i zbog svega što nas je snašlo godinama. Tu je i korona virus, koji nam je uništio i previše ekonomiju. Sve nas je nekako satrlo i stiglo. Pogađa me i to kad se priča koliko sam ja para stavila u džep ili sef. Koga briga? Nisam nikog pokrala da bi to tako ispalo. Gledala sam uvek svoja posla, a kad nisu mogli da mi nađu manu, onda su izmišljali svašta nešto protiv mene, samo da me povrede - priča Vera Matović i dodaje da je njena vila, koju ima u beogradskom naselju Dedinje, nekretnina koja mnogima bode oči:
- Moja kuća na Dedinju smeta svima, a meni ničija. To koliko sam u nešto uložila ne treba nikoga da zanima, nikome ništa nisam ukrala.
"Ako hoćete muziku, morate i da platite"
- Domaćin koji me zove da negde pevam svakako ima da plati dobro čim organizuje veselje. Ako hoćete muziku, moraš i da platiš, a moje kolege i ja odradimo sve do dinara. Danima sam umela da ne spavam da bih stigla s tezge na tezgu. Sedim u kolima i vozim, a samo što mi ne padne glava od umora. To niko ne zna, svi znaju samo da se hvataju za to koliko je ko zaradio.