Vesti
Žuta štampa
"Znam za njenu priču i koliko joj je bilo teško": Oglasila se drugarica učesnice "Elite" nakon stravične ispovesti
09.09.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Znam za njenu priču i koliko joj je bilo teško": Oglasila se drugarica učesnice "Elite" nakon stravične ispovesti
Učesnica "Zadruge 7 Elita", Bojana Pavlović rasplakala je javnost stravičnom životnom pričom koju je iznela pred ukućanima i gledaocima.
Bojana je, naime, odrastala u Domu za nezbrinutu decu. U stravičnoj ispovesti otkrila je da je njena baba ubila njenog oca, da joj je majka imala psihičke probleme i dedi je amputirala zamrznute prste, dok je njen brat misteriozno preminuo.Javnost je u šoku nakon ispovesti ove rijaliti učesnice, koja je i pored teške sudbine uspela da postane apsolvent na fakultetu.Nakon ove ispovesti, oglasila se drugarica Bojane Pavlović.
- Bojana je jedan veliki borac i osoba najčistijeg srca. Znam za njenu priču i znam koliko joj je bilo teško da tako nešto iznese u javnost. Ona je moja drugarica još iz detinjstva i slobodno mogu da kažem da mi je i sestra, jer bi svako poželeo da ima sestru kao ona - ispričala je Jelena, pa nastavila:
- Ja je podržavam u svemu i želim joj svu sreću ovoga sveta. Ona je neko ko je sve uvek stavljala na prvo mesto, pomagala i uvek bila spremna da svima izađe u susret. Opet navodim da je ona neko koga bi svaki čovek poželeo da ima u okruženju. Ja sam ponosna na nju i želim joj da uspe u svom cilju - istakla je Bojanina drugarica.