Vesti
Žuta štampa
"Osećala sam umor, ignorisala simptome i onda me je sačekala dijagnoza": Mira Škorić o borbi sa kancerom: "Odbijala sam da poverujem"
15.09.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Osećala sam umor, ignorisala simptome i onda me je sačekala dijagnoza": Mira Škorić o borbi sa kancerom: "Odbijala sam da poverujem"
Pevačica Mira Škorić godinama je vodila borbu sa opakom bolešću iz koje je izašla kao pobednik.
Mira je, naime, jednom prilikom otvoreno govorila o svojoj borbi sa karcinomom štitne žlezde, koja je trajala više od petnaest godina.
- Čitav život radim na tome da izgradim imunitet, moram tako zbog situacije i naravno da to nije lako. Ja se 15 godina borim s karcinomom, pre toga nikada nisam vodila računa o zdravlju, nekako sam bila nemarna i sasvim slučajno sam saznala da sam bolesna - ispričala je Mira Škorić i nastavila.
- Osećala sam umor, pa sam spontano otišla na neke preglede, a kasnije me je sačekala dijagnoza za koju nisam ni mogla da pomislim da će mi se desiti. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlezda. Onda čujete sa čime se suočavate, kad mi je doktor rekao da imam kancer, prvo sam odbijala da u to poverujem - iskrena je bila Škorićeva.
"Porodica i prijatelji su mi davali vetar u leđa"
Pevačica kaže da je u svakom trenutku imala podršku dragih ljudi, a kolege su je non-stop zvale i pitale u kojem smeru se situacija menja.
- Porodica i prijatelji su mi davali vetar u leđa za sve. Stalno su me hrabrili, svi su zvali da pitaju kako sam. Iako sam sada dobro, uvek idem na preglede i uzimam terapiju preventivno - zaključila je pevačica.