Vesti
Žuta štampa
Marija Karan pokazala verenički prsten od Crnogorca - Glumica se uslikala, a na ruci sija dijamant
22.09.2023. 20:00
Izvor: Blic
Marija Karan pokazala verenički prsten od Crnogorca - Glumica se uslikala, a na ruci sija dijamant
Glumicu Mariju Karan zaprosio je partner Marko Gvozdenović, dok su boravili u Crnoj Gori.
Ova vest odjeknula je kao bomba, a Marija se nije oglašavala ovim povodom za medije.Ipak, sada je na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj se vidi verenički prsten na njenoj ruci.Inače, Marijin verenik je sin jednog od najkontroverznijih crnogorskih političara Branimira Gvozdenovića, koji je inače bivši ministar u Vladi Crne Gore iz perioda vlasti Mila Đukanovića i njegove stranke DPS. Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina uspešno se bavi građevinskim biznisom i osnivač je i vlasnik kompanije “Iron Investments and Advisory”.
Novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije, pisao je "Story" nedavno.Ipak, neverovatno brzo je usledio razvod za koji nije utvrđeno da li je već priveden kraju ili je još uvek u procesu. Razumljivo, svi prijatelji porodice koji još uvek nisu bili obavešteni da je brak Braninog sina potrajao samo nekoliko meseci ostali su u šoku kad su videli Marka u ljubavnom zanosu sa Marijom.
Marija, inače, iza sebe ima brak sa Džoelom Lubinom sa kojim ima sina Marka Lea.Početkom februara 2021. godine Marija Karan zvanično se razvela od supruga Džoela Lubina, nakon sedam godina zajedničkog života. Da su i nakon bračnog rastanka ostali u dobrim odnosima, glumica nekada pokazuje na društvenim mrežama.