Vesti
Žuta štampa
"Brinula sam ali sad znam da sam donela pravu odluku" Luna Đogani pokazala kako je protekao prvi susret njenih naslednica!
08.10.2023. 20:00
Izvor:
"Brinula sam ali sad znam da sam donela pravu odluku" Luna Đogani pokazala kako je protekao prvi susret njenih naslednica!
Marko Miljković je danas stigao u porodilište GAK "Narodni front" po suprugu Lunu Đogani i njihovu drugu ćerku Lanu, koja je nedavno došla na svet.
Luna i Marko su izašli zajedno sa ćerkom Lanom petnaest minuta kasnije i poljubili se pred okupljenim fotoreporterima i predstavnicima sedme sile. Luna takođe nije skidala osmeh s lica i sve vreme je snimala izlazak iz bolnice, a mala Lana je bila uplakana.
- Sve je dobro, hvala vam, super je beba, ali sad moramo da žurimo kući jer nas Mia čeka - rekla je kratko Luna Đogani.
Nakon što su stigli u svoj porodični dom prvo se oglasio Marko, a sada se oglasila i Luna na svom Instagram profilu i emotivnom porukom otkrila kako je prošao sestre Mie i Lane:- Strahovala sam na reakciju Mie na beba Lanu, ali posle današnjeg susreta, moje srce je mirno i spokojno! Mia ne da će biti najbolja sestra na svetu nego će mami i tati sve da pomaže! Od tolike ljubavi već prvi dan, Mia nas je oborila s nogu. Brinula sam ali sada znam da sam donela najbolju moguću odluku jer sam joj rodila najboljeg prijatelja do kraja života! - napisala je Luna.Podsetimo, bivša rijaliti igračica porodila se u Narodnom frontu 4.10, beba je teška 3 kilograma i 600 grama, a dugačka je 53 cm.