Vesti
Žuta štampa
"Uradila sam sve po planu" Marija Šerifović se obratila pokojnom Laći koji joj je napisao dve pesme pred smrt
13.10.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Uradila sam sve po planu" Marija Šerifović se obratila pokojnom Laći koji joj je napisao dve pesme pred smrt
Muzičkoj zvezde Mariji Šerifović je na novom albumu dve pesme napisao pokojni sin Marine Tucaković, Milan Radulovića Laća.
Ona se nedavno tim povodom oglasilo i istakla da je sve uradila i kakav im je plan bio pre njegove smrti.
- Dragi moj, dobri Laćo, nadam se da si zadovoljan, da smo sve uradili onako kakav je plan i bio. Svim autorima beskrajno hvala. Bez bilo koga od njih, ova slika ne bi bila potpuna - naglasila je bila pred jedno snimanje „Zvezda Granda", a još detalja s tog događaja čekaju vas na snimku koji sledi.
- Reakcija moje majke mi je bila veoma važna. Veričina prva reakcija mi je dovoljna. Ona ne preza od toga da mi kaže kada nešto ne valja - dodala je bila Šerifovićeva, koja je između ostalog i otkrila kako je Aleksandra Prijović zaplakala pošto je čula jednu od pesama, noć pred objavljivanje albuma.
- Noć pred izlazak albuma sam se čula sa Aleksandrom Prijović i ona mi je tražila da čuje neku pesmu i onda je ridala. Zove me na mobilni, ja rekoh: „Zašto plačeš?" Eto, drago mi je što su kolege lepo prihvatile. Ova narodnjačka strana je prigrlila pesmu „Moj grad". Ove moje kolege iz pop branše su prigrlile „Drugačija", „Pola sunca", „Idi dok te volim". Moja omiljena je „Vozi me“ i „Ko broji moje rane" - pričala je pevačica.