Vesti
Žuta štampa
Jelena Karleuša nije mogla da ćuti! Danima se govori o vezi njenog supruga i mlade pevačice - Ovo je istina
14.10.2023. 20:00
Izvor: Story
Jelena Karleuša nije mogla da ćuti! Danima se govori o vezi njenog supruga i mlade pevačice - Ovo je istina
Duško Tošić i Ina Gardijan danima privlače pažnju javnosti
Jelena Karleuša u prethodne četiri godine Jelena se suočila sa brojnim životnim udarcima. Preminula joj je majka Divna za koju je bila jako vezana, a mnogo se govorilo i o njenom razvodu od supruga. Sada je njihov odnos ponovo u centru pažnje, zbog fubalerove navodne veze sa mladom pevačicom.
Duško Tošić i Ina Gardijan glavna su tema medija prethodnih dana, ali i gradskih priča, a sada se oglasila i Jelena.
- Naravno da moj suprug nije u vezi sa pevačicom Inom. Izvinjavam se ako vas je ovo lično sad uzdrmalo - napisala je na X mreži Karleuša, i nastavila u svom stilu da odgovara znatiželjnima.
Inače, pevačica je nakon što je objavila dva albuma "Alfa" i "Omega" za naš magazin odgovorila na pitanje da je upravo kreativni rad na zahtevnim projektima pomogao da prevaziđe sve što joj se desilo, iskreno je odgovorila:
- Ako mislite na majku, ona je moja živa rana koja ne zaceljuje. Samo sam se naučila da živim s tim. Ako mislite na Duška, on se potrudio svim silama da mi oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška, a ako mislite na linč koji s vremena na vreme doživljavam od javnosti, to vidim kao veliku motivaciju i inat. Zato postoji i pesma 'Minut' na kraju kojom zahvaljujem svima! Sve to što sam nabrojala, učinilo me je ovako jakom - rekla je Jelena.