Vesti
Žuta štampa
"Ne bih se ja sa njom z***bavao" Bivša žena Lazara Ristovskog u ringu sa bokserskim rukavicama - Danicu ovakvu do sad nismo videli, mreže gore
19.10.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Ne bih se ja sa njom z***bavao" Bivša žena Lazara Ristovskog u ringu sa bokserskim rukavicama - Danicu ovakvu do sad nismo videli, mreže gore
Glumac Lazar Ristovski je nakon razvoda od supruge Danice Ristovski započeo vezu sa 39 godine mlađom devojkom Anicom Lazić.
Kako prenose domaći mediji, Danica navodno ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja može da mu bude unuka po godinama, a ona se još uvek tim povodom nije oglasila.Njen prijatelj i kolega. Žarko Jokanović, je na mrežama objavio njenu fotografiju, a Danicu u ovom izdanju još uvek nismo imali prilike da vidimo.
Naime, fotografija koju je objavio je nastala u ringu, Danica je imala bokserske rukavice, a Žarko je stavio još zanimljiviji opis:
- Ne bih se ja sa njom z**ebavao. moja Danče, legenda - napisao je Žarko.Podsetimo, nekoliko meseci nakon razvoda, Lazar je uplovio u novu romansu, i to sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, sa kojim je podelio i zajedničku fotografiju na Instagramu.
On je za "Blic" otkrio da je srećno zaljubljen u novu partnerku, što se može zaključiti i po društvenim mrežama gde joj neretko komentariše fotografije i oslovljava je sa "Srećo" i "Ljubav".
Laza Ristovski izbacio bivšu suprugu iz serije, pa doveo devojku Anicu Lazić.