Vesti
Sport
„Partizan je favorit“
22.10.2023. 20:00
Izvor: Sportski žurnal
„Partizan je favorit“
Mega i Partizan se sastaju u ponedeljak u 20 časova
Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je pred sutrašnji meč protiv Partizana u četvrtom kolu ABA lige da je regionalni šampion favorit, ali da je siguran da će njegovi igrači prihvatiti izazov.
Trener Mege ističe da njegovi izabranici moraju da odigraju sa velikom energijom protiv branioca regionalnog trona.
- Očekuje nas utakmica sa aktuelnim šampionom i to je sjajna prilika za naše mlade igrače da se takmiče protiv najboljih. Svakako da je Partizan favorit, ali sam siguran da će moji igrači prihvatiti izazov. Neophodno je da igramo sa velikom energijom i da imamo dovoljno koncentracije da se adaptiramo na dešavanja na terenu - rekao je Barać za klupski sajt.
Prvotimac Mege Andrija Jelavić je spreman za veliki izazov.
- Posle pobede protiv FMP-a probili smo led i sad nas čeka jedna čvrsta i fizička utakmica protiv najjačeg mogućeg protivnika. Radili smo i pripremali smo se čitavu nedelju za njih i optimistični smo da to i pokažemo u ponedeljak - istakao je Jelavić.
Kako je saopšteno na klupskom sajtu, ulaznice za utakmicu između Mege i Partizana su puštene u prodaju u svim poslovnicama Tickets.rs kao i online putem istog veb-sajta, a moći će da se kupe i na sutra od 18 časova na biletarnici Hale sportova "Ranko Žeravica".
U prodaju će biti puštene ulaznice samo za gornji nivo tribina po ceni od 2.000 dinara.
Utakmica će početi u 20 sati.