Vesti
Žuta štampa
Ovo je prvi muž Suzane Mančić - Rodila mu je dve prelepe ćerke, a prošla kroz pakao: "Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba"
26.10.2023. 20:00
Izvor: Blic
Ovo je prvi muž Suzane Mančić -  Rodila mu je dve prelepe ćerke, a prošla kroz pakao: "Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba"
Voditeljka Suzana Mančić uživa u srećnom braku sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, a njih dvoje su svoju ljubav krunisali 2018. godine, zbog čega voditeljka živi na relaciji Beograd - Atina.
To je drugi brak voditeljki, jer je ona prethodno bila udata za Nebojšu Kunića sa kojim ima dve ćerke.
Suzana je svojevremeno ispričala kako se ljubav između Nebojše i nje rodila iz velikog prijateljstva. On je bio član čuvene grupe "Sedmorica mladih".
Oni su s venčali su se 1989. godine, a nedavno je na društvenim mrežama isplivala fotografija sa njihovog venčanja.
Ipak, nakon osam godina usledio je krah braka, u kojem su dobili dve ćerke Nataliju i Teodoru.
„Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane“, ispričala je Suzana jednom prilikom, pa je tada otkrila da ju je prvi suprug omalovažavao, govoreći da je niko ne bi hteo, da se za njega nije udala. Tada se, kako kaže borila sa depresijom i velikom bitkom za samopouzdanje.
Ipak, kada je okončala ovaj brak, Suzana je, onda kada se ponovo zavolela, pronašla i ljubav i 2018. godine ponovo se udala za Grka Simeona Ocomokosa, sa kojim je bila u osamnaestogodišnjoj romansi.