Vesti
Žuta štampa
"Dan i noć smo bili zajedno": Teodora Radoičić otkrila detalje odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, pa progovorila o njegovom ulasku u "Elitu"
29.10.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Dan i noć smo bili zajedno": Teodora Radoičić otkrila detalje odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, pa progovorila o njegovom ulasku u "Elitu"
Teodora Radoičić se poverila Milica Veličković o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.
Naime, Milica je imala problem jer se prisno pozdravila sa Adamom, pa joj je to zamerio Bora Terzić.
Teodora se nije složila sa tim stavom, pa se poverila Milici o odnosu sa Slavnićem, te ispričala da postoji mogućnost da sutra uđe u ,,Elitu", da bi se normalno pozdravila sa njim, jer ga smatra prijateljem, te potom iznela i detalje njihovog poznanstva:
- Zamisli uđe na primer Zvezdan sutra, a ti nas viđala... Donosio mi lekova na gajbu, svaki dan i noć blejali zajedno - rekla je Teodora.
Podsetimo, nakon raskida sa Anđelom Đuričić, pisalo se da je Zvezdan Slavnić navodno započeo vezu sa bivšom rijaliti učesnicom Teodorom Radoičić, koju je javnost upoznala tokom učešća u rijaliti programu "Parovi". Ona se čak oglasila povodom ovih glasina:
- Zvezdan i ja se poznajemo godinama. Imamo zajedničke prijatelje iz kraja u kojem ja živim... Budući da sam ja bila u zatvoru, a on u rijalitiju, nismo se dugo videli, ali poslednjih meseci otkad sam na slobodi, provodimo više vreme skupa. Lepo nam je, družimo se... - rekla je Teodora i dodala:
- Meni ne trebaju španske serije, posebno nakon svega što sam preživela. Ne zanima me ta priča niti planiram da se u nju upuštam. Ono što ću sigurno uraditi u narednom periodu, distanciraću se i od ljudi i od Zvezdana, a ubuduće ću voditi računa i gde se snimam i fotografišem, kako ne bih dala povoda za dalje spekulacije - ispričala je bivša učesnica rijalitija i dodala:
- Moj život je dovoljno kompleksan i težak i bez priče o Zvezdanu Slavniću, rekla je Teodora.