Vesti
Žuta štampa
"Htela je da joj Matora kupi stan" Isplivali novi detalji o Anitinoj prevari: "Jovana povraća od stresa"
11.11.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Htela je da joj Matora kupi stan" Isplivali novi detalji o Anitinoj prevari: "Jovana povraća od stresa"
Jovana Tomić Matora nije mogla da se smiri nakon što je saznala šta joj je supruga Anita radila iza leđa i da se dopisivala sa Mateom Car, a sada je Marko Đedović izneo šokantne tvrdnje o Matorinoj supruzi.
Naime, Đedović je u razgovoru sa Milenom Kačavendom i ostalim zadrugarima i otkrio da je Anita želela da materijalno iskoristi Matoru.- Je l' ste čuli da je ova (Anita) htela da kupe stan u Kruševcu?! Pa da bi mogle da dele posle, da bi Matora prenela na nju taj stan jer je stanovnik Kruševca... Zamisli ti to da Matora ovde plavi sa trošnim srcem i da zarađuje, majka joj bolesna, a ova hoće da joj kupi stan za majku i braću - rekao je Đedović.
- Ovo je baš životna situacija - rekla je Kačavenda.
- Milena, ti ne znaš tu sreću kada je ona sinoć krenula tamo, kao ovu da nap**i da reši, ova joj viče: "Piju, piju, volim te". Klošarka folirantska. Je l' moguće bre ovo?! - rekao je Đedović.- Znaš ti kad je meni Anita rekla za aferu "jogurt". Kaže da je neko optužio prošle sezone da je ukrala nešto Matoroj, kaže da je pogodilo što sam je ja optužila jer kao Matora može samo da sanja da će ona da ukrade nešto... Stvarno, ne da mi nije bila namera, mogla sam da ćutim - rekla je Kačavenda.
- Setila je ona da će da bude - rekao je Bebica.
- Ova ju je napuckala protiv mene, protiv svih, meni ispričala sve što joj je mama rekla. Znaš koje jade je napričala za svoju majku, da ne pričam koje su to priče napolju, šta mi je sve Matora pričala. Matora dođe do mene, ona sedi kod kuće i čačka telefon, verovatno sa ovom na lajvu - rekao je Đedović.
- Zamisli kada se ovo stabilizuje, kada se sazna još detalja. Druže, pazi, ona ima 21 godinu, gde je ona stigla sve to. Ono kada je Matora bila kod lekara, ona je ludela da Matora ništa ne sazna, verovatno je posumnjala. To traje mesec dana - rekao je Macanović.
- Meni Matora kaže: "Milena, prvi put sam ušla s mirom, još i sa ženom" - rekla je Kačavenda.- Ko god je iz čista mira ljubomoran, znači da mulja nešto... Ja sam tako popi**eo sinoć, ja kao nešto da se smiri, a ona namerno da isprovocira. Ti nemaš pravo da budeš mlada kada imaš ispred sebe dete, moraš da odrasteš. Komplet ludaka. Tek majka njena, pljuvala Mići, slala poruke. Majka ti bez stida i srama zove u "Narod pita" da pljuje Miću - rekao je Đedović.
- Ona treba da priča sa njom onog momenta kada Matora bude htela - rekao je Ša.
- Tako, do tada m*š! Ona povraća od stresa, znaš koji bolesnik, otvara jorgan da se uvuče kod nje. Znači koja jeza! - rekao je Đedović.
- Još ja kao tešim, mlada je, svadba, a onda saznajem sinoć zbog čega je to, da slika sebe i da šalje - skočio je Ša.- Onda i ono što je Bojana rekla - rekao je Bebica.
- Ma sve je to istina za tog momka maminog, ali je pitanje sada da li je taj otac napravio dete budali, pa shvatio... Meni njena mama objašnjava procese po pitanju starateljstva. Kaže ona meni: "U centru za socijalni rad su rekli da će javiti kada bude bio taj razgovor, da bude privatan da niko ne sluša", a ja je ložim i vičem: "Pa da, zbog zaštite podataka". Ma daj bre - rekao je Đedović.