Vesti
Žuta štampa
Nekada kuća bez fasade, sada vila opasana zidinama! Evo gde žive Veljko i Bogdana, grad zamenili velelepnim imanjem
21.11.2023. 20:00
Izvor: Kurir
Nekada kuća bez fasade, sada vila opasana zidinama! Evo gde žive Veljko i Bogdana, grad zamenili velelepnim imanjem
Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko sudbonosno "da" lepoj Bogdani tada Rodić, izgovorio je u novembru 2019. godine na gala venčanju koje je pratila cela Srbija.
Na svadbi su bili ispoštovani svi tradicionalni običaji, kao što su kupovina mlade i "skidanje" jabuke (što je Veljko izveo bez greške), a ubrzo su dobili i prvog sina u junu 2020. kom su dali ime Željko, po Veljkovom pokojnom ocu Arkanu.
Kada su objavili da čekaju drugog sina svi su se neizmerno radovali, a samo sedam meseci nakon Krstanovog rođenja saopštili su da čekaju još jednog sina.
Nakon venčanja Veljko i Bogdana preselili su se u Titel, na porodično imanje Rodićevih, gde su napravili svoju oazu mira. Par živi mirnim životom, posvećeni su sinovima, a njihov dom izgleda potpuno drugačije nego onog dana kada je Veljko došao po mladu Bogdanu da je odvede pred oltar.Nekada kuća od cigara i bez fasade, sada je bela vila opasana visokim zidinama i neobičnom kapijom. U ogromnom dvorištu nalazi se i bazen koji su sagradili kada se Veljko tako doselio, a izgradi su i mali letnjikovac iza kuće kako bi porodica mogla na miru da uživa u letnjim danima.
Nedaleko od njihovog doma, nalazi se i ogromna farma po kojoj su Rodići i poznati. Veljko je otkrio da u budućnosti planira više da se posveti poljoprivredi i nada se da će jednog dana biti u mogućnosti da otvori i zoološki vrt za ugrožene vrste životinja.
Mladom bračnom paru od velike pomoći su Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan koji su uvek tu da pričuvaju unuke i pomognu u svakodnevnim obavezama.
Veljko je jednom prilikom istakao da on i Bogdana smatraju da je za njihovu decu zdravija sredina Titel od Beograda:
"Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je momenat kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini", rekao je Veljko.