Vesti
Žuta štampa
"Boleće te kao mene, to ti potpisujem" Ša se još nije razveo, a bacio pipke na Mionu! Zakonita žena Vanja mu uputila brutalne reči
27.11.2023. 20:00
Izvor: Kurir
"Boleće te kao mene, to ti potpisujem" Ša se još nije razveo, a bacio pipke na Mionu! Zakonita žena Vanja mu uputila brutalne reči
Reper Nenad Aleksić Ša, koji se još nije razveo od supruge Vanje Alekić, navodno je bacio oko na Mionu Jovanović, ali ni ona nije ravnodušna na njega. Naime, novu aferu u "Eliti" su u svom razgovoru raskrinkali Marko Đedović i Aneli Ahmić, koji su otkrili detalje njihovog odnosa.
Ša je često isticao kako mu je jedina želja da se pomiri sa svojom suprugom, međutim to mu se još nije ostavilo.
Sa druge strane, Miona Jovanović je takođe ušla kao zauzeta, ali je pre par dana saznala da je dečko ostavio.
Supruga od Nenada Aleksića Ša, Vanja Aleksić, snimila se na svom Tik Toku sa pesmom od Severine Vučković: "Dobrodošao u klub", te su mnogi pomislili da je upravo ove stihove s razlogom posvetila reperu.
"A skoro smo se smijali i pričali o genima, maštali o djeci i o njihovim imenima. Mislili da skupa ćemo zlo i dobro dijeliti, za bolji život štedjeti, u bolji kraj preseliti. Ali tebi, očigledno, sve to bilo malo je, zbog tvoje glupe slabosti sve u vodu palo je. Jedna ružna riječ dobro te opisuje, ali boljet će te kao mene, a to ti potpisujem... ", glase stihovi pesme.