Vesti
Žuta štampa
Prva ljubav Cece Ražnatović bio je ovaj poznati fudbaler, posvetila mu je veliki hit
29.11.2023. 20:00
Izvor: Gloria
Prva ljubav Cece Ražnatović bio je ovaj poznati fudbaler, posvetila mu je veliki hit
Prva ljubav Cece Ražnatović bio je poznati fudbaler, posvetila mu je i pesmu
Veoma mlada, Ceca Ražnatović započela je karijeru hitom „Cvetak zanovetak“, a ubrzo je postala jedna od najtraženijih pevačica u našoj zemlji.
Mnogi muškarci su uzdisali za njom, a malo ko zna ko je bio prva ljubav Cece Ražnatović sa kojim je planirala veridbu, kako se šuškalo.
Svaka pesma koju pevačka diva otpeva postane veliki hit, a svaka pesma ima posebno mesto u njenom srcu, pa tako i numera „Pustite me da ga vidim“. Nju, kao i delove nekih drugih svojih pesama, izjavila je jednom prilikom, napisala je sama Ceca.
- Već sam ja pisala „Pustite me da ga vidim“ i napisala sam deo u pesmi „Beograd“. Napisala sam i drugu strofu za pesmu „Oproštajna večera“ - rekla je Ceca svojevremeno.
Prva ljubav Cece Ražnatović bio je ludo zaljubljen u nju, međutim...
Kako su mediji svojevremeno pisali, baš ta čuvena Cecina balada posvećena je momku u koga je pevačica tada bila ludo zaljubljena.
Prva ljubav Cece Ražnatović bio je legendarni fudbaler Vladan Lukić, koji je sa timom „Crvene zvezde“ postao šampion sveta 1991. godine.
Iako je njihova ljubav bila kratkog daha, te davne 1989. godine Ceca je imala svega 16, a Vladan 18 godina i već se spekulisalo o potencijalnoj veridbi, do koje ipak nije došlo. Upravo njemu posvećen je hit „Pustite me da ga vidim“.
Jednom prilikom nekadašnji sportista govorio je o odnosu sa folk divom, otkrivši da su oni posle rastanka u prijateljskim odnosima:
- To je bila ljubav iz tinejdžerskih dana. Bili smo mladi i baš smo se lepo družili. Razvili smo drugarski odnos koji je trajao dve, tri godine. Stvarno se ne sećam kako se to završilo i ko je koga ostavio, mislim da to nije ni bitno. Putevi su nam se razdvojili i svako je krenuo na svoju stranu. Mislim da je to bilo normalno jer u životu nismo imali ništa zajedničko - izjavio je Lukić jednom prilikom.