Vesti
Žuta štampa
Tanja Savić sa bivšim mužem oči u oči posle dugo vremena
05.12.2023. 20:00
Izvor: Story
Tanja Savić sa bivšim mužem oči u oči posle dugo vremena
Bivši muž Tanje Savić ima jasnu nameru da preuzme starateljstvo nad sinovima
Bivši muž Tanje Savić teško je podneo odluku o razvodu.
O njegovom psihološkom stanju nakon razlaza od pevačice, sa kojom ima dva sina Maksima i Đorđa, najbolje svedoče njegove izjave date za medije nedugo od sudske odluke.
Naime, Dušan Jovančević, biznismen koji dugi niz godina živi u Australiji, ispričao je za medije da Tanja nije nimalo slatka i divna, kakvom se predstavlja.
Da koristi muškarce za novac, da nije podobna majka jer je svojevremeno koristila opijate, te da za to ima dokaze.
Priliku da sve izrečeno ponovo potvrdi pred sudom i priloži snimke ili slike bivši muž Tanje Savić dobiće na narednom ročištu zakazanom za 8. decembar.
Po priči pevačice, direktnog susreta oči u oči neće biti jer će se ispitivanje Jovančevića obaviti putem video poziva.
Budući da se ovakav presedan još nije dogodio, mnogi sumnjaju u verodostojnost Tanjinih reči i nadaju se direktnom susretu bivših supružnika, gde će se raspravaljati o starateljstvu nad sinovima.
Za sada je pevačica glavni staratelj mališana, dok otac ima pravo na viđanje, međutim Dušanu to nije dovoljno.
Život na drugom kontinentu onemogućava mu da bude uz sinove koliko bi voleo, te insistira na promeni sudske odluke i sve čini kako bi dečaci zakonski njemu pripali.
Da podsetimo on ih je nelegalno držao u Australiji daleko od majke, te je Tanja preko nadležnih organa morala da ugrira da decu vidi, a potom i dovede ih sa njom u Srbiju.
Čitava ova situacija znatno je mentalno ojačala kako Tanju, koja je već pronašla novu ljubav, tako i Dušana koji se po priči poznanika i prijatelja dosta fizički promenio.
Znatno više radi na svom telu, na izgledu, a ne krije da je i sam ponovo zaljubljen i to u ženu iz Srbije.