Vesti
Žuta štampa
Lepa Lukić je 58 godina na estradi, a svi se pitaju da li je radila nešto na sebi. Pevačica konačno priznala, evo kako se neguje u devetoj deceniji
09.12.2023. 20:00
Izvor: Blic
Lepa Lukić je 58 godina na estradi, a svi se pitaju da li je radila nešto na sebi. Pevačica konačno priznala, evo kako se neguje u devetoj deceniji
Naime, pevačica je priznala da nikada ne bi otišla na plastičnu operaciju.
- Do sada ništa nisam uradila na licu i ne planiram, pravo da vam kažem! Ne bih da se zatežem i idem pod nož, pre bih pustila da mi koža s lica visi do pupka, nego što bih legla da me neko seče. Nema potrebe za time, ja se negujem kvalitetnom kozmetikom, tu su kreme koje znam kada stavljam i, kao što vidite, usporila sam znake starenja. Svaka žena treba da se neguje i sve je to mnogo lakše kremama, nego da idete da vas seku kao žabu i tako vas menjaju - priča Lepa Lukić i dodaje da je trend plastičnih operacija sada aktuelniji nego ikad:
- Nije mi jasno što su svi poleteli da se operišu. U moje vreme to nije bio trend, retko koja pevačica ili žena se operisala, a sad ne možete na prste da nabrojite ove prirodne. Nemam ništa protiv, naravno. Nisam ja tu da osuđujem, samo konstatujem da ima mnogo boljih načina da se žena održava i neguje, bez ikakvih invazivnih metoda.
Lepa je potom objasnila da na njen izgled nije uticalo ni to što je često živela nezdravo zbog tezgi koje su trajale do kasno u noć.
- Ceo život putujem i na točkovima sam zbog posla kojim se bavim, ali ni to nije uticalo na moj izgled i to da brzo starim. Navikla sam na to, sećam se da sam letela do Kanade deset sati i prespavala ceo let. Imam samo sliku pilota koji je došao da me probudi i kaže da stižemo. Na lepotu mnogo utiče to da li ste iznutra zadovoljni i da li ste srećni. Imala sam raznih okolnosti u životu, ali sam iz svega gledala da izvučen najbolje, a ne da kukam. Tako sam i pronašla sreću koja je i u malim i u velikim stvarima - priča Lepa koja ističe da posebno ceni koleginice koje nisu preko mini-suknje i kreveta gradile karijere.
- U manjini su pevačice koje su karijeru gradile zahvaljujući svom glasu i stasu. Mnogo je više onih koje su se proslavile zahvaljujući mini-suknjicama i preko kreveta, ali ne bih nikoga da imenujem. Nisu mi potrebne drame pod stare dane. Hoću da sam sa svima dobra iako me neki prozivaju da je odavno trebalo da odem u penziju. Negodovali su što zakazujem koncerte, pa šta je sporno da pevam i da imam 150 godina?! Kome to smeta? Je l' ja nekome otimam novac iz ruke? Nemam reči za takve izjave, ali tvrdim namerno da ću da pevam koliko god mogu.