Vesti
Sport
Željko Obradović: ''Ekipa pokazala energiju, važno je da smo raspodelili minutažu''
17.12.2023. 20:00
Izvor: Novosti
Željko Obradović: ''Ekipa pokazala energiju, važno je da smo raspodelili minutažu''
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede u večerašnjem meču 12. kola ABA lige protiv Budućnosti (96:83) da je najvažnije da je ekipa pokazala odličnu energiju i da je raspodelio minutažu pred duplo kolo Evrolige.
- Prvu četvrtinu smo odigrali veoma loše u napadu jer smo tražili brza rešenja, bez želje da budemo strpljivi. Srećom u drugoj četvrtini smo našli napadački ritam i tad stekli prvu veću prednost koju smo posle čuvali. Ekipa je pokazala energiju i želju. Izuzetno je važno što smo ponovo raspodelili minutažu i koristili sve igrače, to je veoma bitno u ovako gustom rasporedu - rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle utakmice.
On je zahvalio navijačima koji su i večeras došli u velikom broju da podrže ekipu, a kojih je na tribinama bilo 13.314.
Osvrnuo se na probleme sa povredama, navodeći da Frenku Kaminskom nedostaje još nekoliko treninga da se vrati u ekipu i da postoji mogućnost da putuje sa timom u Španiju.
- Alen Smailagić je imao ograničenu minutažu večeras jer je zadobio udarac i preporuka Bate Zimonjića je bila da se ne vraća na teren do kraja utakmice - zaključio je Obradović.