Vesti
Žuta štampa
Pale teške reči, pa usledio obrt - Šuška se da se Ilma Karhamat razvodi od supruga, a o žestokom skandalu sa Eminom Jahović svi su brujali
04.01.2024. 20:00
Izvor: Blic
Pale teške reči, pa usledio obrt - Šuška se da se Ilma Karhamat razvodi od supruga, a o žestokom skandalu sa Eminom Jahović svi su brujali
O razvodu pevačice Ilme Karahamat i njenog supruga Sedina Lakača već se uveliko spekuliše, obzirom da ju je on otpratio sa društvene mreže Instagram i da je obrisao sve slike sa njom. Osim toga, ni kod Ilme se ne može pronaći više nijedna slika sa Sedinom, kojem je redovno posvećivala ljubavne reči.
Naime, Ilma Karahmet je kao kao trinaestogodišnja devojčica učestovala u takmičenju "X Factor Adria" gde je osvojila simpatije celog regiona.Žiri koji su tada činili Emina Jahović, Željko Joksimović, Kristina Kovač i Kiki Lesendrić odlučili da Ilma napusti takmičenje tik pred finale.
Tada se tim povodom Emina oglasila na društvenim mrežama porukom:
- Ilma je pretalentovano dete, ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to... "X Factor Adria" bi od sledeće godine trebalo da povede računa o godinama takmičara. 17 godina, naviše... i svi sretni. Ovako teško... Laku noć svirači, baš me je umorilo ovo veče - napisala je Emina Jahović tada, a potom je usledio navodni komentar Ilme koja je tada imala svega trinaest godina.- Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene - napisala je navodno mlada pevačica tada, koja je potom demantovala da je ona to napisala i da je bio u pitanju lažni profil na Fejsbuku.Ilma uprkos svemu nije odustala od muzike, pa sada ima već nekoliko hitova, a jednom prilikom izjavila je da se čula sa Eminom nakon svega i da su one izgladile svoj odnos, ali nije želela preterano da priča o ovoj temi. Ona je poručila svima da su bili u pravu kada su joj tada rekli da je previše mlada za scenu, ali i istakla da nikada nije odustala od muzike.