Vesti
Žuta štampa
"Proveravao sam joj telefon jer je brisala poruke" Oglasio se bivši dečko Mine Kostić kojeg je prijavila za maltretiranje: "Nije mi davala ni kod sestre da odem"
23.01.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Proveravao sam joj telefon jer je brisala poruke" Oglasio se bivši dečko Mine Kostić kojeg je prijavila za maltretiranje: "Nije mi davala ni kod sestre da odem"
Pevačica Mina Kostić 17. januara prijavila je policiji bivšeg dečka, fitnes trenera Nikolu Srećkovića za maltretiranje i pretnje.
Nakon niz optužbi i njenih oglašavanja, sada se oglasio Nikola i izneo svoju stranu priče.- Ovako po pitanju dotične imam da kažem da od njene posesivnosti nisam mogao ni kod sestre da odem, ako se ne javim na običan poziv, zove na video-poziv da me potvrdi gde sam i šta radim, išao sam sa njom svuda i gde mi se nije išlo, ja sam sportista, vodim zdrav život i zaista mi nije išlo u prilog da idem svuda sa njom, jednostavno sam išao jer se ona osećala lepše i bolje smatrao sam da je to džentlmenski, kada je njoj odgovaralo da budem sa njom, a kada je njoj išlo u prilog da ne budem prisutan izmišljala je razloge zbog kojih smo se "koškali" - tvrdi on i dodaje:
- Telefon joj jesam proverio dva puta u životu, samo zato što je žena brisala poruke koje su bile u njemu, kada se sa nekim briše konverzacija, ne briše se jer tu nema ničega, budimo realni, ali nek ja budem nesiguran u sebe, imam li jedan jedini razlog za to? Takođe kad god su je zvali njeni "prijatelji" u startu razgovora naglašavala je da sam tu pored nje, pametnom dosta... Hvala službama što rade svoj posao voleo bih da imam zabranu prilaska doživotno, jer bih se jedino na taj način zaštitio... S verom da neće opet prilaziti mojoj majci i meni i insistirati na komunikaciji... Želim joj svu sreću - poručio je Minin bivši dečko.Inače, Mina Kostić je za "Blic" ispričala da ovo nije bio jedini put kada je imala neprijatne scene sa bivšim partnerom.- Da prijavila sam ga. To nije prvi put to se dešavalo, trpela sam, ćutala, htela sam da se to reši na najbolji način, morala sam da se obratim nadležnim organima. Otišla sam i prijavila, pojavio se on i njegova majka u svakom slučaju jako je ružno da ja sad pljujem po nekome sa kim sam bila. Volela sam ga, bila sam iskrena prema njemu, dobra, međutim, kad neko ne može da razume ovaj posao da pljuje moje kolege i da smo mi loši ljudi i da je moj posao ovakav i onakav. Ja mu želim svu sreću, a vama hvala na razumevanju i da kažem da je mnogo gore psihičko nasilje nego fizičko. Žene, budite pametne, prijavite svaki vid nasilja i muškarci naravno - rekla je Mina za "Blic" i otkrila šta bi Nikoli sada poručila:- Poručila bih mu puno sreće. Ja sam mu u crkvi rekla da hoću da se pomirimo da ne želim da budemo u svađi, ali je on i dalje nastavljao po svome - završila je ona.
Sa druge strane, manje je poznata istina o tri imena Mine Kostić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.