Vesti
Žuta štampa
"Svi žele dete" Goga Sekulić otkrila kakvi muškarci joj se udvaraju: 'Mlađe devojke beže od obaveza, oni to ne vole''
27.01.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Svi žele dete" Goga Sekulić otkrila kakvi muškarci joj se udvaraju: 'Mlađe devojke beže od obaveza, oni to ne vole''
Pevačica Goga Sekulić otkrila je da je trenutno slobodna, ali da se još uvek nije razvela od supruga.
Ona se osvrnula na mnogobrojne udvarače koje ima, pa otkrila da svi oni koji joj se udvaraju govore o potomstvu.- Svi muškarci koji mi se udvaraju, žele da imaju dete. Ja želim da budem majka, ali to ne planiram. Ako se bude desilo, ok... Uglavnom momci od 30 do 50 godina mi govore da su devojke mlađe i slobodne neozbiljne, te da beže od obaveza i uloge majke, te im je lakše da se okrenu već ostvarenim ženama - rekla je Goga Sekulić u emisiji "Magazin in".
Podsetimo, pevačica Goga Sekulić prvi put je progovorila o problemu koji ima njen sin Vasilij Andrej.
Naime, dečak sada ima pet godina i kasni u govoru, a Goga je o ovoj temi iskreno govorila i otkrila sa čime se susreću kako bi podigla svest o ovoj temi i pružila podršku roditeljima koji se nalaze u istoj situaciji.- Dete mi kasni u govoru! Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca ''on okom, mama skokom'', ali narvno nije samo to u pitanju. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba... - rekla je Goga i dodala:
- Mnogo je takvih slučajeva, da deca budu zdrava, a da kasne u govoru! Objasnili su mi da postoje različite mutacije, a to nije autizam kako obično odreaguju na prvu, rekla je ona pa dodala:
Goga ističe da u ovakvim situacijama vrtić je dosta bitan i pomaže.- Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektolog, u sezornu sobu sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad, rekla je pevačica, pa se osvrnula na njegov napredak:- Napredak se vidi! Jako je spor, ali on je samo jednom mali. Zato sam i zapostavila karijeru, da bih se posvetila samo njemu! Bila sam u fazonu ''ili - ili'. Sigurno bih ostavila pevanje ako bih morala da biram. Moj sin govori na nekom svom jeziku...jako je veseo, ali kad bude progovorio onako kako treba, to će biti prava fešta, slavlje i svi ćete biti pozvani - zaključila je pevačica u "Premijeri".