Vesti
Žuta štampa
"Zaboravljena si u pravoslavnoj bračnoj zajednici", Fan napao Seku Aleksić, a ona odmah reagovala i brutalno odgovorila
28.01.2024. 20:00
Izvor: Kurir
"Zaboravljena si u pravoslavnoj bračnoj zajednici", Fan napao Seku Aleksić, a ona odmah reagovala i brutalno odgovorila
Pevačica Seka Aleksić veoma je aktivna na društvenoj mreži (X), gde često uđe u diskusiju sa korisnicima, zbog čega je često i na meti raznoraznih komentara i uvreda.
Ona se, sada, našla na meti jednog korisnika koji je ozbiljno opleo po njoj,s njenom životu, karijeri, ali i braku.- Porušeni mostovi sa starim saradnicima, loši odnosi sa kolegama, zarobljena u pravoslavnoj bračnoj zajednici, prezir prema životu i svom i generalno vidljiv na faci i na fotošutingu za album, imala je crvenu haljinu da sakrije tetovaže, kukuruzište u Staroj Pazovi i jednu šansu - glasio je komentar.
Seka, britka na jeziku, nije ostala imuna na jedan komentar koji je dobila na pomenutoj društvenoj mreži, pa je odmah odgovorila.- Period kada si mogao samo da sanjaš da imaš kukuruzište kao ja, i danas ti je taj period. Sanjaj o životu kao sto je moj i bavi se i dalje analizama ljudi koje nikada nećeš dostignuti. Zanimljive su ti analize, vidi se da si nesrećan i da nemaš ni kolege, ni bračnu zajednicu, ni život, ni saradnike itd. Udahni duboko. Bićeš nekada srećan i voljen kada postaneš bolji čovek. Do tada ću se pomoliti za tebe u ovoj mojoj zarobljenoj pravoslavnoj bračnoj zajednici - napisala je Seka.