Vesti
Žuta štampa
"Izabrala bih Mariju Šerifović, svi se lepe za nju" Tanja Savić obožava koleginicu: "Mogu da je doživim kao iskrenu osobu"
31.01.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Izabrala bih Mariju Šerifović, svi se lepe za nju" Tanja Savić obožava koleginicu: "Mogu da je doživim kao iskrenu osobu"
Pevačica Tanja Savić svoju muzičku karijeru je počela da gradi nakon osvojenog trećeg mesta u finalu prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".
Naime, Tanja Savić priznaje da je ponosna na sebe jer je karijeru započela baš u ovom muzičkom takmičenju, a tom prilikom je otkrila i kojeg člana žirija bi volela da je imala za mentora.
- Uvek mi prvo padne na pamet koliko sam bila mažena i pažena od strane čelnika "Zvezda Granda", posebno Saše i Žike, koji su stalno bili sa nama kada smo kretali sa našim karijerama - priznala je ona.
Tanja je otkrila koga bi sada odabrala za mentora u istoimenom takmičenju.
- Mariju Šerifović bih izabrala definitivno, svi se lepe za nju. Ona mi je jedna od onih direktnih, nekad i previše što mlade osobe možda ne mogu da razumeju. Ja sam stvarno njen fan i mogu da je doživim kao iskrenu osobu koja svima želi najbolje i isključivo gleda u svoje dvorište - otkrila je pevačica, pa nastavila:
- Definitivno da nije Zvezda Granda ne bi bilo ovako i ne bih imala ovaj put, koji sada imam. Imala sam svega 18 godina kada sam se pojavila i neverovatno mi je sve to, ne bih ništa menjala. Menjala sam se i fizički i ostvarila sam se kao majka, i zdravlje me je poslužilo da budem tu gde jesam i nema greške - istakla je Tanja.
Inače, nakon razvoda od supruga Dušana Jovančevića, Tanja Savić je sreću pronašla pored pilota Muhameda Mukija Bešića.