Vesti
Žuta štampa
"Ne može sada, gotovo je": Voditeljka kviza "BOOM" zabranila učesniku da koristi pomoć pri odgovaranju!
01.02.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Ne može sada, gotovo je": Voditeljka kviza "BOOM" zabranila učesniku da koristi pomoć pri odgovaranju!
Voditeljka kviza "BOOM" Ljubinka Klarić opaskama i duhovitošću čini emisiju još zabavnijom. Ovog puta je rešila da napravi izuzetak, te je iskoristila svoju poziciju i zabranila učesniku da iskoristi pomoć kolege iz ekipe.
Kada je na red za odgovaranje došao Vuk, verovatno zbog treme je zaboravio da bez makaza ne može preseći žicu. Voditeljka je pokušala da ga opusti.Iako se voditeljka u svakoj emisiji trudi da pomogne takmičarima, koliko sme, ovog puta je morala drugačije da postupi. Takmičar se dvoumio da li mu je potrebna pomoć kolege iz ekipe. Pošto je kasno shvatio da ne zna odgovor, nije imao pravo na pomoć.Pošto su takmičari pod tremom, često zaboravljaju da treba da zakopčaju kombinezon do kraja, da stave zaštitne naočare i uzmu makaze pre nego što počnu sa odgovaranjem. Vuk je naočare držao u rukama, zbog čega je voditeljka reagovala.- Da li treba da te obučem, da te zakopčam, pitala je Ljubinka Vuka.
Ne propustite jedinstveni kviz, koji stvara adrenalin i napetost, te zbog toga se nećete odvojiti od tv ekrana do samog kraja.