Vesti
Žuta štampa
Otišla sa njim u Pariz, kući se vratila trudna: Za ljubav Meline i Harisa njeni roditelji saznali iz medija
07.02.2024. 20:00
Izvor: Kurir
Otišla sa njim u Pariz, kući se vratila trudna: Za ljubav Meline i Harisa njeni roditelji saznali iz medija
Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, šokirala je javnost. Supružnici su godinama bili primer za skladan brak, a razvod im nikada nije bila opcija.
Njihova ljubavna priča počela je 2002. godine kada je Melina bila na trećoj godini studija, a sudbonosni susret dogodio se u Sarajevu. Do njihovog sledećeg susreta došlo je sasvim slučajno, kada je on Haris zakazan nastup u Zagrebu, počeli su da se dopisuju i malo-pomalo se zbližavali, a onda je pevač Melinu pozvao da mu bude gošća u Parizu.
- Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući - ispričala je Melina Džinović u jednom intervjuu.
Ona se vratila kući kada je bila već u poodmakloj trudnoći, a porodica je za njenu vezu saznala iz medija.
- Mi smo se vraćali iz Francuske i prolazili kroz Zagreb kada je Melina bila u poodmakloj trudnoći. Seli smo i popričali, sve je bilo okej, jedino što je njen tata poželeo crnog vina, pa ga je žena šutala ispod stola i govorila mu: “Nemoj više”, a on na to kaže: “Što, kad je vino k’o borovnica?” - ispričao je Džinović svojevremeno.
Iako su u početku bili sumnjičavi prema novom zetu, Melinini roditelji ubrzo su prihvatili pevača kao rođenog sina.
- Oni su se odmah “zaljubili” u njega. Svaki roditelj koji vidi da mu je dete srećno s nekim ne može tu osobu da gledate kroz bilo koju drugu prizmu. Došli smo do toga da više vole njega nego mene. Ponekad mi to malo i zasmeta, ali Hari je njihov ljubimac.
Par je zatim dobio ćerku Đinu, a godinu dana kasnije i sina Kana koji je samo dodatno učvrstio njihovu ljubav.
- Imala sam samo dvadeset dve godine kada sam upoznala Harisa. U današnje vreme to je premalo za tako velike odluke kao što je osnivanje porodice, ali ja sam tip žene koja je predodređena za brak i decu. Nikada mi ništa nije zafalilo niti sam za bilo čim zažalila. Presrećna sam što imam suprugovu bezrezervnu podršku, što imam muškarca kome je porodica osnovna preokupacija. Haris je ostvarenje mojih snova i ne osvrćem se na kritike da ga previše hvalim i da je naš odnos pomalo patološki. I da jeste, u vreme neposvećenosti i deficita ljubavi, ponosna sam na to. Mislim da treba pokazati beskrajno divljenje i poštovanje, jer ogroman je trud iza zidina savršenog braka, mnogo ulaganja, ljubavi. U našem slučaju razvod kao opcija ne postoji. Smatram da smo time dosegli perfekciju jednog odnosa prepunog poštovanja i pozitivnih emocija - pričala je kreatorka o ljubavi sa bardom narodne muzike.