Vesti
Žuta štampa
Majčino oko puno suza: Mlađi sin Emine Jahović raznežio pevačicu, povod je poseban
21.02.2024. 20:00
Izvor: Story
Majčino oko puno suza: Mlađi sin Emine Jahović raznežio pevačicu, povod je poseban
Pevačica Emina Jahović dva puta se nepovratno zaljubila, prvi put 2008, kada je u naručje uzela sina Jamana, a potom i 2012, kada je na svet došao mlađi sin Emine Jahović i Mustafe Sandala.
Danas preslatki Javuz puni 12 godina, a ponosnoj majci u oku su suze radosnice, jer je izrastao u divnog dečaka.Na svom Instagramu sinu se obratila dirljivom porukom uz niz fotografija.- Ti si dar od Boga i ja mu svakoga dana zahvaljujem što me je blagoslovio, odabravši me da budem tvoj vodič kroz život i beskrajna podrška - napisala je pevačica mlađem nasledniku, pa dodala.- Neka božja milost nastavi da te obasjava, vodeći te kroz životno putovanje, korak po korak. Srećan rođendan, maleni moj Javuze.
I dok je mlađi sin Emine Jahović još uvek dečak, stariji je u pubertretu, te se pevačica već suočava sa pojedinim poteškoćama u roditeljstvu.- Jaman je sada u pubertetu i treba mu puno pažnje i kontrole. Počeo je da izlazi, sad je postao di-džej, svake godine nešto novo. Mnogo sam posvećena i najbitinije mi je da sam dobra majka - izjavila je Emina za medije:- Jaman ima 15 godina, ne mogu da mu slomim telefon, on ima svoju privatnost. Ja ne mogu da hakujem njegovu šifru i da mu gledam, jer on sada ima neke devojčice i ja to ne želim da čitam. To su njegove privatne stvari - rekla je pa dodala:
- Jedino što mogu to je da pričam sa svojom decom i to radim svaki dan.