Vesti
Žuta štampa
"Da li bi mi dozvolila da ti budem lični sluga?!" Muškarac poslao ponudu Seki Aleksić, sve objavljeno javno: diskretan sam...
25.02.2024. 20:00
Izvor: Kurir
"Da li bi mi dozvolila da ti budem lični sluga?!" Muškarac poslao ponudu Seki Aleksić, sve objavljeno javno: diskretan sam...
Muzička zvezda Seka Aleksić je razmenila nekoliko poruka sa muškarcem koji joj je nudio da joj bude rob, da bi naposletku celu prepisku podelila na X-u, nekadašnjem Tviteru.
Naime, nepoznati muškarac je pitao Seku da li može nešto da je pita, a nakon što mu je Aleksićeva odgovorila: "Izvolite", on joj je izneo svoju ponudu."U Beogradu sam. Da li bi mi dozvolila da budem vaš lični sluga bez limita. Imam i slike. Diskretan sam 101%. 30 godina imam", napisao je ovaj muškarac, a kada ga je pevačica pitala: "Sluga? Je l' idete u prodavnicu? Na pijacu?", on joj je poručio: "Rob, sluga, sve što poželite, naravno."
- I posle mi kažite da nema plemenitih ljudi - našalila se Seka uz ovu prepisku, da bi, na pitanje jednog pratioca da li ovaj muškarac može i da "olupa pločice u kupatilu" odgovorila: "Mislim da on neće to".Podsetimo, Seka i Veljko Piljikić su primer stabilnog braka koji je ispunjen ljubavlju već više od deset godina.Prošli su kroz mnoge izazove, a pevačica često ističe da je zahvalna Bogu što je upoznala svog supruga.