Vesti
Žuta štampa
"Razočarao me, ali tata mi je" Ćerka Goce Tržan o ocu Ivanu Marinkoviću, pevačica reagovala: "Rekla sam ti sto puta izvini u njegovo ime"
27.02.2024. 20:00
Izvor: Blic
"Razočarao me, ali tata mi je" Ćerka Goce Tržan o ocu Ivanu Marinkoviću, pevačica reagovala: "Rekla sam ti sto puta izvini u njegovo ime"
Goca Tržan je u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu, a kako je pevačica ranije pričala njena ćerka nije u kontaktu sa ocem.
Naime, Goca Tržan sa svojim suprugom Radomirom Rašom Novakovićem snimala je rijaliti "Moj savršeni brak", a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom sa naslednicom Lenom priča o Ivanu Marinkoviću.- Moglo je mnogo bolje, moglo je da bude sve drugačije, da se on ponašao drugačije. Razočarao me je u nekim situacijama - Lena je govorila majci.
- Jesi ti svesna da ti nemaš nikakve veze sa tim? - pitala je Goca.
- Ja sam toga svesna, ali opet, tata mi je... - istakla je Lena, a Goca nije krila da je potištena zbog svega, te na pitanje kako bi ona to mogla da popravi, Lena je odgovorila: “Ne možeš”.
- Rekla sam ti sto puta "izvini" u njegovo ime - nastavila je pevačica.
- Ne možeš ništa, na njemu je. A njega boli du*e, kao i uvek - rekla je Lena.- Mislim da on samo nije svestan svojih postupaka. Njemu cilj opravdava sredstvo, ne vidi širu sliku. Ja to negde pokušavam da razumem - rekla je Ivanova bivša supruga.
- Ja ne razumem. Ti pokušavaj, ja neću da razumem. Nema tu šta da se razume ili ne razume. Hvala Bogu, on je svestan čovek, svestan je svojih postupaka - bila je odlučna Lena, a Goca je na kraju istakla:
- Ne znam da li je svestan.Inače, Goca Tržan je u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na Blic TV, o bivšem suprugu i njegovom odnosu sa ćerkom Lenom.- Nemam ja problem sa prethodnim brakom sve dok mu ne pominjemo ime. Svi smo imali greške i pravimo greške u životu. Da se razumemo, nije on moja prva greška u smislu emotivnom. Bila je takođe jedna krupna greška pre njega i ja sam iz jedne greške uletela u zapravo istu grešku, ali je ona antipod, a antipodi su zapravo lice i naličje iste stvari - ispričala je Goca i otvoreno priznala:- Da nisam bila u toj vezi, možda nikada ne bih bila u braku sa...
- Ali ne biste imali Lenu, to bi bio greh - nadovezala se Slavica Đukić Dejanović.
- Tako je. Ja apsolutno ne žalim zbog svog prvog braka, odmah da se razumemo. Bila je greška u smislu toga što sam svom detetu izabrala oca koji, evo reći ću, nije dostojan takvog deteta.- Znači, stidite se svog izbora? upitala je Slavica Đukić Dejanović Gocu Tržan.
- Da. Ja sam išla na psihoterapiju da sebi oprostim tu grešku. Ja to nisam videla. Uspela sam zato što mi je vaša koleginica na moje kako je mogao ovo, kako je mogao ono, meni to nikada ne bi palo napamet da uradim nekome, neprijatelju najgorem a ne roditelju svog deteta, rekla: "Nemojte da se ljutite na sebe ne možete u drugima da prepoznate ono što nemate u sebi i da predupredite". Onda sam stala i rekla sebi: "Da, meni mozak ne ide tako daleko. I to je sve legitimna stvar, ništa on nije pogrešan, ja sam pogrešna u njegovom i on u mom životu. On je sa nekim drugim verovatno kompatibilan, sa mnom nije jet to nije moj sistem vrednosti i nije moje moralno etičko stablo takvo. Ja nisam tako vaspitavana da živim. Zato ja nikada ne govorim loše lak se i sprdam na svoj račun, ali evo sto puta bih ga ponovila da imam svoje dete. I da je sto puta bilo gore, da bih imala nju i da imam ovo što sada imam sa njom, ja bih to ponovila - rekla je Goca i otkrila kakav je sada odnos Lene i tate, Goca je kratko rekla:
- Pa, nemaju nikakav odnos. Po zasluzi sve ide u životu.Ivan Marinković je podsetimo trenutno u "Eliti" sa svojom bivšom suprugom Jelenom Marinković.On je iz rijaliti afere dobio sina sa Miljanom Kulić, kojeg je upoznao tek nedavno.