Vesti
Žuta štampa
Dok je čekala dečka, naišao 30 godina stariji! Melina Džinović pobegla od kuće zbog njega, isplivali nepoznati detalji
07.03.2024. 20:00
Izvor: mondo.rs
Dok je čekala dečka, naišao 30 godina stariji! Melina Džinović pobegla od kuće zbog njega, isplivali nepoznati detalji
Melina Džinović nedeljama je u žiži interesovanja domaće javnosti zbog razvoda o muzičke zvezde Harisa Džinovića.
Tema broj jedan na domaćoj estradi već nedeljama je razvod Harisa i Meline Džinović, koji su rešili da na svoju ljubav dugu 22 godina definitivno stave tačku.
Kako svakim danom u javnost isplivavaju nove informacije oko ovog para, Haris je prvi rešio da prekine medijsku ćutnju i otkrije šta je kumovalo krahu njihovog braka. On je za medije istakao da je ona njega napustila, a na pitanje o razlogu rekao je da "prevareni muž uvek poslednji sazna".Supruga Harisa Džinovića rođena je kao Melina Galić u Bihaću 1982. godine. S roditeljima Elmom i Sulejmanom živela je u ovom gradu, posle čega se preselila u Zagreb, a potom upisala Filološki fakultet, na odseku za engleski jezik i orijentalistiku.
Dok je bila na trećoj godini studija, upoznala je pevača Harisa Džinovića, a Banjalukain je pisao da se to dogodilo dok je čekala svog dečka koji se takođe zvao Haris. I sledeći put su se sreli sasvim slučajno, na Džinovićevom nastupu u Zagrebu, a potom je Haris pozvao Melinu da bude njegova gošća u Parizu.
"Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući", rekla je Melina.Par je zajedno živeo 12 godina, pre nego što su se venčali. Zajedno su dobili sina Kana i ćerku Đinu, a romantičnom venčanju na jahti Maltese Falcon nadomak Dubrovnika prisustvovala su njihova deca i 30-ak zvanica. Dok je Džinović za svedoka odabrao biznismena Filipa Ceptera, Melini je kuma Slavica Radić Eklston, bivša supruga vlasnika Formule 1, Bernija Eklstona.
Melina je, iako je domaća javnost najbolje zna kao suprugu Harisa Džinovića, u modnim krugovima najpoznatija kao istaknuta modna dizajnerka. Ona stoji iza modne kuće Hamel, koju je osnovala želeći da oživi dizajn koji osvetljava žensku figuru i fokusira se na eleganciju ženskog tela i oblina.