Vesti
Žuta štampa
Kao grom iz vedra neba: Miloš Teodosić i Sofija Rajović su danas glavna tema svih medija
20.03.2024. 20:00
Izvor: Story
Kao grom iz vedra neba: Miloš Teodosić i Sofija Rajović su danas glavna tema svih medija
Sofija Rajović i Miloš Teodosić se razvode.
Sezona razvoda u Srbiji je u punom jeku. Prvo je objavljeno da se razvodi Miloš Teodosić od glumice Jelisavete Orašanin, a sada i da se Sofija Rajović razvodi.Glumica nikada nije bila rada da govori o privatnom životu, pa ni razvod nije želela da komentariše mnogo.
- Generalno, takve stvari volim da čuvam za sebe. Nisam tip koji voli da kometariše dešavanja iz privatnog života, ali posto je došlo do toga, reći ću...Bilo je lepo dok je trajalo. Razdvojili su nam se putevi i to je to! Završilo se sve ljudski! Razišli smo se u miru i ne želim ništa više da kažem na tu temu - rekla je kratko i jasno glumica.Mnogi su primetili da je neobično što se Miloš i Sofija razvode u isto vreme, a nekada su bili par. Sofija je 27. juna 2015. godine objavila njihovu zajedničku sliku na svom Instagram profilu uz opis „MI”.Čim su mediji pokazali interesovanje za njihovu vezu, došlo je do svađa i razmirica.
- Milošu je zasmetalo to što se u javnosti raspreda o njihovom odnosu. Ako su krili vezu godinu dana, nije moralo ni sada da se sazna za nju. Zbog toga je rešio da raskine sa Sofijom. Ona je neutešna - rekao je za Blic dobro obavešten izvor te 2015. godine.Teodosića već godinama prati glas da odmah raskida vezu čim krene mnogo da se piše o njegovom ljubavnom životu.