Vesti
Žuta štampa
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević će napokon ispuniti neostvarenu želju
25.03.2024. 20:00
Izvor: Story
Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević će napokon ispuniti neostvarenu želju
Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića može čak i stene pomeriti
Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića toliko je snažna da se može boriti i protiv najgorih oluja i vetrova, stene pomerati i od nemogućeg moguće stvarati.
Ovako bi verovatno neki pesnik opisao odnos pevačice i glumca koji je iz godine u godinu sve kompleksniji, složeniji, stameniji i svakako jači.
Nikakvi izazovi, životi na dve različite adrese zbog poslovnih zaduženja, novinski naslovi nisu mogli poljuljati emocije popularnih supružnika koji su se zavoleli u svojim 20-im godinama, a nedugo od zabavljanja priredili su intimno i od medija skriveno venčanje.
Ćerka Nina možda i najbolje definiše ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, njenu jačinu i stabilnost, te par ne krije da sve čini kako bi svoju mezimicu izveo na pravi put.
Dosta u nju ulažu i novca i energije i vremena ipak nije tajna da vole da ono malo vremena što ostane u pauzama između poslovnih i roditeljskih zaduženja sačuvaju za sebe.
Tada jedno drugome šapuću najdivnije zajedničke snove i planove, a baš jedan od njih uskoro će se ostvariti.
Naime, poznato je da glumac već nekoliko godina unazad publiku, osim glumačkim, zabavlja i pevačkim sposobnostima.
Uz muzičku pratnju on malo kroz poeziju i izgovaranje stihova, malo kroz pevanje izražava najdivnije emocije a sada je suprugu on putem Instagrama pozvao da mu se pridruži na sceni i upotpuni koncert pod imenom "Naše veče".
Kaže da to do sada nijednom nisu učinili i da bi im to bilo ispunjenje neostvarene želje.
- Mnogo toga smo prošli zajedno. Samo oni koji vole znaju šta se sve može naći na putu ljubavi. Ali postoji jedna stvar koju moja Jelena i ja mnogo želimo, a nismo je do sada iskusili. Nikada nismo pevali zajedno pred publikom.
- Jelena , da li bi htela da sebi ispunimo tu želju? 13.APRILA na sceni MTS dvorane je naše veče. Da li bi pevala sa mnom onu našu omiljenu? Reci da...- zamolio je Bosiljčić suprugu koja je u produžetku prvo napisala: "Da, da, da", a potom u svom humorističkom maniru i "To ti je završeno".