Vesti
Žuta štampa
Bajka Dragane Mirković gotova: Razvodim se!
26.03.2024. 20:00
Izvor: Gloria
Bajka Dragane Mirković gotova: Razvodim se!
Razvodi se Dragana Mirković, bruje domaći mediji!
Posle 24 godine braka Toni Bijelić i Dragana Mirković odlučili su da se raziđu.
Da iza zidova dvorca Ebenfurt nije sve onako kako je u javnosti delovalo postalo je jasno juče kada je, posle više od dve decenije braka, regionalna muzička zvezda predala zahtev za razvod od austrijskog biznismena.
Sa željom da ostane dosledna i otvorena prema javnosti, Dragana je ovo za Kurir potvrdila.
- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti.
- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, sve to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.
Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.
Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.
Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.
- Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.
S nadom da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred zahvaljujem na razumevanju - napisala je Dragana.
U otvorenom obraćanju muzička zvezda ostala je dosledna da ne iznosi detalje svoje intime u javnost, kao što ni tokom četiri decenije karijere nikada nije činila, a i Toni Bijelić je zasad ostao nedostupan za izjave, pa deluje da su oboje odlučili da zadrže dostojanstvo i sačuvaju svoju porodicu na sve moguće načine...