Vesti
Žuta štampa
Najteži period mog života: Dragana Mirković plakala zbog Toniija - Nisam mogla da prihvatim
27.03.2024. 20:00
Izvor: Story
Najteži period mog života: Dragana Mirković plakala zbog Toniija - Nisam mogla da prihvatim
Regionalna muzička zvezda predala zahtev za razvod od austrijskog biznismena, što je mnoge iznenadilo jer su problemi u u braku Dragane Mirković bili tajna za javnost.
Činilo se da ljubav dugu 24 godine ne može ništa da uzdrma, a posebno jer su zajedno prošli kroz velike izazove.
Jedan od njih je i borba za Tonijevo zdravlje 2017. godine, što je Dragana podnela jako teško.Ona je u emisiji "Amidži šou" rekla da je Toni imao aneurizmu, i da je hirurška intervencija bila neizbežna. Za nju je, kako je tada rekla, to je bio najteži životni period i srećna je što se sve završilo bez posledica.
- Izgurali smo, to mi je najvažnije. Zahvaljujemo se onima koji su bili uz nas. Aco Pejović i njegova žena Biljana mnogo su pomogli savetima, budući da je i ona imala takvu operaciju, samo je njen slučaj bio teži - rekla je Dragana.- To je bio najteži period u mom životu. Teško sam mogla da prihvatim da mladom čoveku to odjednom može da se dogodi. Radi se o aneurizmi na mozgu, ali, na sreću, otkriveno je na vreme i operacija je protekla kako treba. Sada je sve u redu, on je kod kuće i oporavlja se - rekla je pevačica.
- U januaru je dobio upalu pluća. Zaglavio je u bolnici zbog toga. Tako su mu i otkrili postojanje aneurizme. Neverovatno je to kako sam u tim trenucima kad mi je bilo najteže bila najjača. Radila sam, snimala "Pinkov zvezde". A sada bih mogla da se rasplačem odmah, valjda imam potrebu da se ispraznim - govorila je Dragana tada.