Vesti
Žuta štampa
Saznajemo: Dragana Mirković nakon razvoda donela odluku, evo ko će voditi njenu karijeru - velika promena
31.03.2024. 20:00
Izvor: Blic
Saznajemo: Dragana Mirković nakon razvoda donela odluku, evo ko će voditi njenu karijeru - velika promena
Pevačica Dragana Mirković, kako saznaje "Blic", nakon razvoda od supruga Tonija Bijelića, će angažovati sina Marka Bijelića da vodi njenu karijeru.
Naime, kako saznajemo, Dragana Mirković će napraviti izmene u timu koji vodi njenu karijeru, pa će njen sin Marko preuzeti veliku ulogu u tome.
Dragana je nakon razvoda od Tonija Bijelića sa kojim je u braku provela 24 godine i sa kojim je dobila dvoje dece odlučila da se u potpunosti posveti karijeri.
Ćerka Dragane Mirković u problemu
Inače, danas se Dragana se oglasila na svom Instagram profilu gde je otkrila da se nepoznata devojka predstavlja kao njena ćerka.
- Već duže vreme jedna devojka se predstavlja kao moja ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima. Ovo je njen lažni Instagram i Facebook profil. Manuela ima zaključan profil i svaki drugi je lažan - napisala je Dragana Mirković i dodala:
- Ovo je krivično delo - poručila je pevačica uz skrinšot profila i naznaku crvenim slovima "Lažno!".
Jovana Jeremić: "Moraš da promeniš stilistu i smršaš"
Voditeljka Jovana Jeremić priznaje da je razočarana jer je pevačica sebi dozvolila da karijeru stavi u drugi plan zbog muža i da tri godine obmanjuje javnost.
- Dragana mora da smrša da nađe stilistu i da radi na sebi, opustila se i raspustila se i ovo je rezultat. Ja je volim, šta treba sad da izigrava žrtvu. On je sam sebi skočio u stomak. Ja sam razvod doktorirala, Ana Sević i ja imamo zrele razvode na javnoj sceni. Ja nisam varala muža, ali kad sam videla da ne ide rastali smo se. Moraš da budeš iskren i ne zavisiš finansijski od frajera. Sramota je živeti u lažnom braku.
Podsetimo, u saopštenju Dragana je javnosti otkrila da sa suprugom već tri godine ne živi pod istim krovom, a o tome kako se pevačica oseća u ovom trenutku otkrio je njen prijatelj iz rodnog kraja za emisiju "Metar moga sela", koji ističe da je sa pevačicom svakodnevno u kontaktu.
Budući da je Dragana jedna od najbogatijih pevačica u regionu, mnogi se pitaju kako će nakon razvoda sa Tonijem podeliti imovinu čija se vrednost procenjuje na više od 100 miliona evra.