Vesti
Žuta štampa
Toni je preko mene isticao svoje bogatstvo! Dragana Mirković žestoko potkačila Tonija: Ja sam drugačije vaspitana
02.04.2024. 20:00
Izvor: Alo
Toni je preko mene isticao svoje bogatstvo! Dragana Mirković žestoko potkačila Tonija: Ja sam drugačije vaspitana
Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića posle dve i po decenije
Dragana Mirković saopštila je da se razvodi od supruga Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.
Pevačica je u saopštenju navela da oni već tri godine ne žive pod istim krovom, a ona je u dvorcu ostala s decom, sinom Markom i ćerkom Manuelom.
Dragana ističe da joj ono materijalno nikada nije bilo bitno.
- Možete da me vozite u Smartu, možete da me vozite, evo, u Majbahu, nebitno je, ja nisam taj tip uopšte, da mi je to nešto bitno... - istakla je Dragana na početku, dok je pokazivala kolekciju skupocenih automobila oko sebe.
- Da, kolekcija je bogata, ja priznajem. Ima dosta toga, ovo je samo jedan deo, pošto se napolju radi ulaz, pa smo morali ovde da ubacimo... Čak me nije ni interesovalo nešto, moram da priznam... (smeh) Najiskrenije! Stojadin, bre! Zašto sve mora da bude glamur, kad može da bude nešto nostalgično... Nekad su svi vozili Stojadina, kasnije Juga, Fiću... Meni je to draže nego neki "vau" auto! Nikad nisam bila za to. Moj suprug je voleo tako kroz mene da pokazuje svoje automobile, ali ja nisam taj tip - istakla je za hrvatski medij "24sata", usput potkačivši još uvek zakonitog muža.
- Ne volim bacanje novca na stvari koje su nebitne. Firmirana garderoba, tašne, čuda... Ako vidite na meni neku skupu torbu, znajte da sam je dobila na poklon! Ja sam tako vaspitana - zaključila je Dragana.
Dragana i Toni se više ne prate na mrežama
Nakon što je pevačica izdala zvanično saopštenje, Toni je odlučio da ugasi svoj Instagram profil, a samo par dana nakon toga, biznismen je vratio pomenutu mrežu gde se može primetiti da se on i Dragana više ne prate.