Vesti
Žuta štampa
Saznajemo! Evo kakvu žestoku svađu su Haris i Melina imali dan pred njeno napuštanje vile na Senjaku: Vređanje pred prijateljima presudilo
03.04.2024. 20:00
Izvor: Blic
Saznajemo! Evo kakvu žestoku svađu su Haris i Melina imali dan pred njeno napuštanje vile na Senjaku: Vređanje pred prijateljima presudilo
Razvod Harisa i Meline Džinović izazvao je pravi haos. Kako u medijima, tako i među njihovim kolegama.
Mišljenja i strane su podeljene. Tim Haris vs tim Melina.Dok jedini misle da je loše što Haris toliko javno blati ženu sa kojom ima dvoje dece, drugi smatraju da je to logično jer se tek sada suočio sa tim da ga je Melina godinama varala.
I u celoj priči nedostajao je detalj - kako je tačno došlo do toga da Melina nestane iz kuće i ode bez pozdrava i najave.
Kako "Blic" saznaje, dan pred poslednju noć koju je Melina provela u porodičnoj kući na Senjaku, Haris i ona su bili u poseti prijateljima i imali žestoku svađu.- Noć pre nego što je i poslednju torbu i nakit iznela iz kuće, sa Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima pre toga je stalno bila van kuće a Haris joj nije reč rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja "Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala". Melina je nekoliko puta rekla "Hari, ne s**i", ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče- priča za "Blic" blizak prijatelj ovog para. Posle ove večeri, njih dvoje su otišli kući i sutradan je Melina otišla i ostavila Harisa i decu u porodičnom domu:
Mišljenja i strane su podeljene. Tim Haris vs tim Melina.
"Htela je da izazove NASILJE i da me UHAPSE zbog toga" Haris Džinović otkrio detalje Melininog upada u kuću: "Deca to ŠOKANTNO PODNOSE"
"NIJE ME SRAMOTA, JA SAM NA TO NAVIKLA" Jovana i Željko Joksimović se posvađali u emisiji, Haris Džinović se odmah umešao: "Moram da je branim"
Dok jedini misle da je loše što Haris toliko javno blati ženu sa kojom ima dvoje dece, drugi smatraju da je to logično jer se tek sada suočio sa tim da ga je Melina godinama varala.
I u celoj priči nedostajao je detalj - kako je tačno došlo do toga da Melina nestane iz kuće i ode bez pozdrava i najave.
Dan pred poslednju noć koju je Melina provela u porodičnoj kući na Senjaku, Haris i ona su bili u poseti prijateljima i imali žestoku svađu.
- Noć pre nego što je i poslednju torbu i nakit iznela iz kuće, sa Harisom je bila kod javnosti poznatih prijatelja na večeri. Ona mu se nije obraćala i danima pre toga je stalno bila van kuće a Haris joj nije reč rekao. Te večeri su oboje bili vidno nervozni i Haris je počeo da ponavlja "Tako sam i ja od tebe napravio gospođu i sve ti pružio. Da mene nije bilo, ne bi ništa imala". Melina je nekoliko puta rekla "Hari, ne s**i", ali je on nastavljao i onda je postalo žestoko, čak su ih i prijatelji smirivali i rekli da nije momenat za takve priče- priča za "Blic" blizak prijatelj ovog para. Posle ove večeri, njih dvoje su otišli kući i sutradan je Melina otišla i ostavila Harisa i decu u porodičnom domu:
- Godinama je išla po gradu i pričala "Godinama gradimo ovu vilu, nameštaj najskuplji stiže od svetskih dizajnera. Milione smo uložili. I na kraju, čim je završila sve pod konac, izašla je bez pozdrava i poruke da se vraćati neće.
Podsećanja radi, Haris Džinović je u velikoj ispovesti za "Blic" otkrio da su Melina i on spavali u odvojenim sobama i sastajali se samo za intimne odnose.Nakon tih izjava, Melina Džinović je upala u kuću i Haris je odmah prijavio policiji.
Sa Harisom je u policijsku stanicu došao sin Kan, a "Blic" je imao ekskluzivni paparaco kafa je nakon pet sati davanja izjave napustio stanicu.Izjava koju je Melina Džinović dala neposredno pred razvod šokirala je javnost: "Ja se nisam udala da bih radila".U pomenutoj emisiji Haris je izneo čitav niz detalja o odnosu sa još uvek zakonitom ženom.
- Ovaj brak nije pukao zvaničnim potpisom za razvod braka, nego je loše bilo pre godinu i po dana, pa možda čak i dve. Počelo je to da se urušava. Dosta je pripremano - rekao je Haris za "Scenu".- Jeste delovalo kao velika ljubav do pre deset godina, dok gospođica nije počela da vodi neki drugi život. Nije to bio taj porodičan život. Mislim da se upropastila sa prečestim druženjem sa ženskim svetom. Jer nijedna drugarica, ako nema baš srećan brak, ne želi ni onoj drugoj drugarici da ona ima srećan brak. Ne krivim nikoga, ni njene drugarice, ali mislim da je to doprinelo nekom odvajanju od kuće, od muža, od života. Možda se žena zaljubila ponovo. Nemam pojma što se dešavalo tu. Svašta se nešto sakrivalo od mene - dodao je on.- Ne sretnemo se kada legnemo da spavamo. Mi imamo veliki komfor, pa svako ima svoju sobu. Ako hoće da spava, da se tušira, kupa, radi svašta nešto u svom intimusu... Svako je hteo da ima svoju sobu, a ako nekom treba se*s, zbližavanje, to nije nikakav problem. Dođi u moju sobu, ili ću ja u tvoju. Pa mislim da je to jedan još nivo lepše - rekao je, između ostalog, Haris.