Vesti
Žuta štampa
Sale iz Tropiko benda uhvaćen sa novom devojkom
04.04.2024. 20:00
Izvor: Svet Plus
Sale iz Tropiko benda uhvaćen sa novom devojkom
Prvi put nakon razvoda od Jovane Pajić, Sale iz Tropiko benda uhvaćen je sa novom izabranicom.
Aleksandar Sale Cvetković, poznatiji kao frontmen "Tropiko benda", iznenadio je mnoge svoje fanove kada je nakon razvoda od pevačice Jovane Pajić 2021. godine, nedavno otkrio da je pronašao novu ljubav. Sale, čuven po tome što svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti, nastavlja i dalje istim tempom. Iako nije sklon eksponiranju, ovoga puta se nije ni trudio da sakrije svoju sreću, koja je očigledna.
Iako još uvek nije službeno predstavio svoju novu partnerku javnosti, nedavno su ih paparaci uhvatili u jednom tržnom centru. Sale je bio u društvu svojih ćerki, a uz njih je bio i njegovu novu devojku. Prošetali su zajedno, smejali se i igrali, očigledno uživajući u vremenu provedenom zajedno.Njih dvoje su prema ovom snimku veoma bliski, čak i u izboru odeće. Njegova partnerka deluje kao osoba koja ima sličan imidž kao Sale, noseći šešir i naočare. Visinski su slični, a njen prepoznatljivi pirsing na nosu dodaje notu originalnosti.
Iako se Sale i dalje trudi da zadrži svoj ljubavni život privatnim, očigledno je da je njegova nova veza puna ljubavi i radosti. Za sada ostaje da vidimo kako će se razvijati ova nova romantična priča u životu popularnog pevača.