Vesti
Žuta štampa
Ceca smanjila grudi i otišla na novu operaciju! Nije mogla da podnese bol: Prvi put tražila stolicu na bini
08.04.2024. 20:00
Izvor: mondo.rs
Ceca smanjila grudi i otišla na novu operaciju! Nije mogla da podnese bol: Prvi put tražila stolicu na bini
Ceca Ražnatović koja je zbog bola u kičmi morala da smanji grudi, bila je na još jednoj operaciji zbog koje je išla u Tursku.
Jedna od naših najpopularnijih estradnih zvezdi, Svetlana Ceca Ražnatović veoma vodi računa o svom izgledu koji je od početka karijere više puta menjala. Povećala je usne, bila plavuša, crnka, pa brineta, a nedavno je njena zadnjica privukla veliku pažnju javnosti za koju su na društvenim mrežama rekli da "ne izgleda kao pre" i da je "dosta veća".
Ceca je stavila i silikone u grudi, a svojevremeno je otkrila i da je morala da ih smanji jer je bol u kičmi zbog veličine bio nesnosan. Budući da razlika nije bila prevelika, kada je pre izvesnog vremena Ceca otputovala u Tursku, mediji su poverovali da je pristala na još jednu korekciju, a sve zbog toga što ne može da umanji bolove. Povod njenog tadašnjeg odlaska u Istanbul, međutim, bio je potpuno drugačiji.
Pevačica je uklanjala višak sa stomaka, a snimke odlaska u bolnicu i pripreme podelila je sa publikom. Kada je rešila problem kičme i viška u stomaku koji joj je smetao, okrenula se zdravoj ishrani i treninzima koji su urodili plodom te izgleda kao kada je bila devojka.Ceca je spremna da peva po snegu i kiši, najvećoj vrućini, ali i vrtoglavim potpeticama koje zasigurno nisu dobre za njenu kičmu niti stopala. Tokom poslednjeg gostovanja zbog nesnosnog bola morala je čak da zatraži stolicu da sedne, otkazivanje nastupa nije dolazilo u obzir.
"Valjda sam opteretila stopala, stalno sam na desetki, dvanaestici. Prvi put za 35 godina karijere zatražila sam stolicu na bini, jer taj bol u članku više nisam mogla da podnesem. Šta sve mi žene moramo da trpimo", rekla je Ceca koja je ranije umela i da se izuje na sceni, što publici nije smetalo.