Vesti
Žuta štampa
Bjela uhvaćen sa ženom u potpuno opuštenom izdanju - Maja bez trunke šminke, a u ruci torba od nekoliko hiljada evra
21.04.2024. 20:00
Izvor: Blic
Bjela uhvaćen sa ženom u potpuno opuštenom izdanju - Maja bez trunke šminke, a u ruci torba od nekoliko hiljada evra
Dragan Bjelogrlić skoro tri decenije je skladnom u braku sa nekadašnjom manekenkom Majom, sa kojom je dobio dvoje dece.
Ona se ne eksponira često u javnosti, ali svaki put kada se pojave zajedno privuče veliku pažnju svojim izgledom. Mi smo ih sada zatekli zajedno na aerodromu "Nikola Tesla", dok su oboje bili u potpuno opuštenom izdanju.Maja je bila bez trunke šminke, a ono što je svima zapalo za oko jeste njena skupocena tašna, čije je cena nekoliko hiljada evra.Inače, Bjela neretko ističe da mu je supruga velika podrška i da je veoma ponosan na to što njihov brak traje skoro tri decenije. Maja svojom lepotom ne ostavlja nikog ravnodušnim, a mnogi je porede sa Monikom Beluči.Supruga Dragana Bjelogrlića studirala je engleski jezik i književnost, a na manekensku karijeru stavila je tačku čim je rekla "da" poznatom glumcu i režiseru.Zanimljivo je da je upravo zahvaljujući svom tadašnjem zanimanju i upoznala Bjelu. Njih dvoje sreli su se početkom devedesetih na snimanju jedne reklame za nameštaj, a venčali su se 1996. godine.
- Zaista ja sam najponosniji da sam u ovom svom nezgodnom poslu uspeo sam da sačuvam porodicu, da sam u braku 25 godina, da imam svoje divne dece i divnu ženu. Tako da je moj najveći uspeh moja žena - rekao je on.
Jednom pčrilikom ispričao je kako su se upoznali i kako ju je osvojio.- Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami“, rekao je Bjelogrlić svojevremeno za "Hello".