Vesti
Žuta štampa
Operisan rasta! Reper hitno primljen u bolnicu, otkriveno u kakvom je stanju sada
25.04.2024. 20:00
Izvor: mondo.rs
Operisan rasta! Reper hitno primljen u bolnicu, otkriveno u kakvom je stanju sada
Muzičar Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, hitno je primljen u bolnicu nakon što uopšte nije mogao da stane na noge.
Stefan Đurić Rasta je i pre sumnjao da ima problem sa diskushernijom, ali se ispostavilo da je sve ozbiljnije nego što je izgledalo.
"U pitanju je kičma, problem sa kičmom. Nije mogao da stane na noge, odmah je hospitalizovan u pratnji devojke. Odrađene su hitne analize i pregledi, nakon čega je konzilijum lekara odlučio da je operacija neophodna", rekao je dobro upućeni izvor.
Reper se nakon operacije dobro oseća te se neprestano oglašava na instagramu u pričama iz bolničke sobe i ambulantnih kola. "Rasta je sad operisan i sve je prošlo kako treba. Dobro se oseća i stanje je stabilno."Rasta se danas na društvenim mrežama oglasio porukom: "Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći. Na žalost, nekada tek u ovakvim situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja imam najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Nadam se brzom oporavku i druženju na do sada zakazanim mestima, a onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu, jer to nije moja publika."