Vesti
Žuta štampa
3 firme, ranč... Halid Muslimović progovorio o imovini, pohvalio se šta sve poseduje: "Porodična harmonija"
01.05.2024. 20:00
Izvor: Telegraf
3 firme, ranč... Halid Muslimović progovorio o imovini, pohvalio se šta sve poseduje: "Porodična harmonija"
Pevač je prvi put govorio o bogatstvu
Folker Halid Muslimović je 42 godine na estradi, ali se ne zna mnogo o poslovima kojima se bavi privatno.
Pevač sa porodicom ima čak tri firme u rodnom Prijedoru.
- Ja sam još uvek nekako skučen sa vremenom. Imam puno obaveza, mnogo nastupa, radim u studiju za sebe, radim nekad i za druge... Imamo porodični biznis, maltene tri firme u Prijedoru. Moja porodica vodi, ja im pomažem, moram biti prisutan - započeo je pevač, pa otkrio da poseduje i ranč:
- Imam, pored toga, i ranč, gde opustimo dušu, malo oko voća, povrća... Imamo neku svoju porodičnu, životnu harmoniju, ali šta ću, moj posao je takav da putujem, putujem, putujem...
Muslimović je u braku sa suprugom Adisom, sa kojom ima dvoje dece, ćerku Lejlu i sina Edisa, koji su, kako je otkrio, talentovani za muziku.
- Nisam od onih roditelja koji po svaku cenu želi da deca idu u pravcu koji ja želim. Međutim, i jedno i drugo su muzički nadareni. Moj sin Enis je baš nadaren kao muzičar, video sam to po njegovom pristupu klavijaturi. Kada je bio klinac, ja se posle dva - tri dana vratim s puta, on skine numeru perfektno, onako sam, a Lejla super peva. Nikada nisu pokazali želju da bi bili u tom svetu. Završili su fakultete, magistrirali u nekom drugom pravcu - sin je magistar informatike, ćerka magistar ekonomije u turizmu, hotelijerstvu, i to je njihov put, ja ih podržavam gde oni žele, gde ih srce vuče - rekao je Halid za "Premijeru - vikend specijal".
Pevač porodicu nikada nije eksponirao, a malo ko zna kako izgledaju njegovi naslednici, Lejla i Enis Muslimović.
Lepa Lejla ima oko 28 godina, aktivna je na društvenim mrežama, u braku je i ima sina.
Njegov naslednik Enis, takođe je aktivan na društvenoj mreži Instagram, sa ocem se takođe nikada ne pojavljuje nigde u javnosti, a svoju privatnost veoma čuva.
U braku je i ima sina i ćerku.
Pisalo se da je Enis bio u vezi i sa modnom blogerkom Zoranom Jovanović, ali se ona putem Instagrama oglasila i demantovala te navode.